facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Coop Sjöbo

Coop Sjöbo

Story

Coop Extra har som mål att vara ortens bästa matbutik. Här ska det vara enkelt och smidigt att handla ur ett mycket bra sortiment och till mycket bra priser.

Address: Såggatan 2, 275 39 Sjöbo (commune)
Phone: 46 (0)107416160
City: Sjöbo
Zip Code: 275 39



related searches:
Similar places near
Grillmäster I Sverige AB Grillmäster I Sverige AB 283 meter Fantastik grill. Väldigt uppskattat av alla när dom kommer. Slå till på deras BBQ sås...
DeHolk DeHolk 2 km
Reviews
Bra utbud, bra läge, bra personal och hyfsade priser. Brödavdelningen är ett stort plus. Men grönsaksavdelningen har alltid varit ett problem för Coop och denna butik är ett bra exempel. Kommer man på fel dag så möts man av en hel del visset och övermoget. Varför skall det vara så svårt att lösa detta, Coop?
Si så där, dåligt skyltat
Bra butik men en kvinna i kassan kunde vara lite vänligare när kunden är ett barn.
Trevlig personal. Tyvärr så flyttar de runt kylvaror ena dagen på ett ställe sedan på nytt ställe kom idag då var det ett tredje ställe. Skönt att har ändrat öppettiderna . Just nu 2/7 så har de enorma problem med sina kylar samt frysarna. 17/09/22 Charken hade ingen potatis sallad. Det är inte första gången. De kan ju se till att blandlingarna finns under deras öppet tider, i och med att deras priser på de egna blandlingar ligger över andra butiker. Allmänt så har de en bra grönsaksavdelning Fräsch lätt att överblicka se var de olika sakerna ligger. Därav höjdes betyget till tre stjärnor.
Bra för daglig varuhandel.
Bra planering. Massor av fräscha grönsaker o frukter när man kommer in. Rent o snyggt i hela affären. Samt mycket bra sortiment. Oj, höll på o glömma, trevlig o hjälpsam personal.
Är en helt okej affär men varor och utbud kan bli bättre.
Handlade vid charkdisken idag . Verkade som vi besvärade henne som skulle hjälpa oss...sååå sur och kort i tonen. Kanske skulle hem..vet ej men trist!!! En sak vet jag dock. Sista gången på Coop i Sjöbo! Förra gången fick vi en räkmacka som var gammal .När vi påtalade det blev svaret...oj va synd
Svårnavigerad butik, något avskalad grönsaksavdelning. Affären fyller det dagliga behovet av en matvaruaffär och har det som behövs. Vid mitt besök var den manuella charkdisken tyvärr stängd. Personalen hade ett glatt bemötande och var hjälpsamma.
Bra utbud och trevlig personal, utbudet känns ibland lite torftigt på vissa avdelningar medan andra bara svämmar över av varor och alternativ, ex. fryst färdigmat vs. bageri, bageri dominerar, lite samma sak i köttdisken tycker jag, mycket färdigpackat.
Comment on this business

to add Coop Sjöbo map to your website;