facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Coop Skurup

Coop Skurup

Story

Coop Extra har som mål att vara ortens bästa matbutik. Här ska det vara enkelt och smidigt att handla ur ett mycket bra sortiment och till mycket bra priser.

Address: Södergatan 31, 274 34 Skurup
Phone: 460107415810
City: Skurup
Zip Code: 274 34



related searches:
Reviews
Jag hittade varan som inte fanns varken på Willys eller ICA
Finns det mesta men grönsaksavdelningen drar ner betyget!!
Mycket som är ur funktion, slitet, kakor på golvet.. inte som de en gång varit
Snappat med självskattning men sämre kvalité !
Bra parkeringsmöjligheter, ligger centralt, gångavstånd till tågstationen. Butiken har fått sig ett ansiktslyft här under 2018-2020. Personalen i butiken ute på golvet är glad och hjälpsamma. From 2023 har de tagit bort snabbkassorna. Då finns handscaner, som kräver kort då appen inte fungerar och man kan heller inte betala med Scan and go…. Detta kommer dom tappa mycket kunder på. Så om ni skall handla här bör ni lägga lite extra tid på att stå och köa. Kassapersonalen är snabba, problemet är kunderna som är långsamma med kontanta medel m,m…
Helt ok affär o håller sortimen som man kan förvänta sig.
Alltid rent och snyggt. Trevlig och hjälpsam personal
De är väldigt dyra på vissa varor
Ligger nära min skola. Här har man varit flera gånger och handlat på vägen hem eller på väg till skolan, får fyra stjärnor eftersom den inte är så märkvärdig med andra ord en helt vanlig Coop. Har tyvärr blivit utsatt av snatteri därför är inte skolelever så välkomna där.
Mycket trevlig liten butik med trevlig och hjälpsam personal. Generellt lite billigare än ICA här i byn, men något smalare sortiment då butiken är mindre.
Comment on this business

to add Coop Skurup map to your website;