facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Coop Sundby Park

Address: Östra Madenvägen 8 , Sundbyberg , AB, SE
Phone: +46 10 741 16 50
City: Sundbyberg



related searches: Coop sundby park sundbyberg menu, Coop Sundbyberg, Hemköp Sundbyberg, Willys Sundbyberg, Coop Butiker & Stormarknader, Stora Coop, Coop Sweden, Coop Daglivs
Similar places near
Willy:s Willy:s 939 meter Fantastisk affär. Här finns annanas, brunutansol, cheddarost, dadlar, Expressen, fari...
Gabriels Livs Gabriels Livs 2 km Mysig liten butik som har allt. Personalen är alltid trevlig och man blir väl bemött....
ICA Supermarket ICA Supermarket 2 km Denna butik är dyr dyr dyr och dyr. Utbudet sisådär personalen faktiskt ganska otrevl...
Picard Picard 2 km Perfekt koncept! Fantastiskt mat att köpa och lägga in i frysen. Bara ta fram och vär...
Lidl Sverige Lidl Sverige 2 km Otroligt otrevlig personal! Aldrig varit med om något liknande. Dom verkligen stirrar...
Hemköp Hemköp 2 km
Reviews
Nice bemötande av personalen vid eventuellt frågor om varor som man ha svårt att hitta enligt veckan erbjudande Samuel , Tack // vattenflaska
Älskade butiken så fort jag klev innanför dörrarna. Öppet och ljus med en rymlig entré som öppnar väg vidare in i butiken. En lång delidisk med glad trevlig personal bakom. Personalen på golvet är alltid villiga att hjälpa till och de flesta vet var allt ligger butiken är nyligen ombyggd. Bra framkomlighet i hela butiken, även för barnvagnar och permobiler.
Jag byte tåg vid Sundbyberg, hade lite tid över, så gick jag till Coop, som ligger bekvämt vid tbana pendel och buss. Dessutom, relativ lätt att hitta parkering. Någon skrev att butiken var inte lätt tillgängligt, absolut fel. Mitt spontant besök: Jag hade lite kontakt med en som kanske var butiksansvarig. Trevligt och hjälpsamt. Anledning till detta reviewen är vad som hände vid kassan. Samma kille, han kanske märkte att jag hade en full backpack och en kasse i handen. Han frågade om jag behövde en kasse. Ja sade jag. Och sedan frågade om jag vill att han packar mina varor åt mig. Jag var överraskad, för kassa personal brukar inte ge den extra service. Jag var mycket tacksam, var ganska trött och jag tackade ja, gärna. Han måste få beröm för en så trevligt bemöttande och en service känsla som gör en glad. Ifall du läser detta, du gjorde mig mycket glad och du har stor empati och i dagens värld där allt verka gå åt fel håll, du fick mig känna respekterat och välkommen i din butik. Tack, ha ett underbart liv.
Lagom stor affär där allt finns av det mesta man behöver. Eget bageri, köttdisk och fiskdisk. Bra och trevlig personal. Lokalen är fräsch och städad. Det är lätt och smidigt att handla där tack vare självscaning och snabbkassor, men om man vill betala i en kassa så finns det också. Finns även en post för att kunna hämta och lämmna paket osv. En bra affär helt enkelt.
Bra butik som har allt, men ganska dyr.
Fräsch lokal med trevlig personal. Något som drar ner betyget avsevärt är frysdisken kring glass och bär har isat igen. Känns ofta som att kylkedjan kring glass är bruten. Tråkigt.
Väldigt dyr affär! Förr var de ett billigt/prisvärt alternativ. Undrar om de smyghöjt priserna? Har vunnit presentkort och det blir de sista jag handlar på Coop. Synd att de blivit såååå dyra.
Enda butiken i staden som INTE säljer Bollnäsfil på 1.5 L
Mycket bra och trevlig affär och personal!!
Tjejen i kassan sa inte hej och var totalt ointresserad av oss kunder. Hon vaknade till när det var dags att ta betalt. Jag skulle ha köpt en kartong med kattmat Sheba blötfoder men kartongen som de individuella förpackningarna ligger i var helt fuktskadad. Ofräscht, blev förstås inget köp. Butiken är annars någorlunda fräsch och välsorterad men dyr, men ligger lite "off" och allt sammantaget så är det inget måste att handla just här om man säger så.
Comment on this business

to add Coop Sundby Park map to your website;