facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Coop Tanum

Coop Tanum

About

Coop har som mål att vara ortens bästa matbutik. Här ska det vara enkelt och smidigt att handla ur ett mycket bra sortiment till bra priser.

Address: Brehogsvägen 5, 457 32 Tanumshede, Sweden
Phone: 0107470470
City: Tanumshede
Zip Code: 457 32



related searches:
Similar places near
Hedemyrs Varuhus Tanumshede Hedemyrs Varuhus Tanumshede 1 km Mycket trivsam camping med ett läge utöver det vanliga. Riktig skärgårdsnatur för den...
Coop Konsum Tanumshede Coop Konsum Tanumshede 1 km Stort utbud av varor fräscht och fyllda hyllor. Finns även en välsorterad fisk/skal- ...
Widén Gården, Havtorn & Grönt, Tanumshede Widén Gården, Havtorn & Grönt, Tanumshede 2 km Ringde dem, han jag pratade med verkade inte har någon koll. Han försökte inte heller...
Kustkött Kustkött 7 km Mycket trivsam camping med ett läge utöver det vanliga. Riktig skärgårdsnatur för den...
Reviews
Stor butik med dåligt utbud. Framme vid kassan fanns det 3 behållare med Pingvinstänger. I 2 av dom fanns det några kvar i och i den tredje fanns det flera tuggade och utspottade pingvinstänger. Gav ett ohygieniskt och äckligt sista intryck.
Helt ok storköp, utifrån mitt perspektivbyggnadsarbetare skulle disken med färdiga smörgåsar se annorlunda ut. Lite enklare mat med, som korvsmörgåsar. I övrigt mycket bra utbud.
Tja, vad ska man säga, vi fick handlat det vi skulle ha men någon aha! ipplevelse var det ju inte.
Bra och prisvärda varor och stort sortiment
Tyvärr har inte självscanningen kommit igång så det var kaos.
Så trevligt att köpcentret nu är fullt med butiker igen. Idag var det riktigt mycket besökare. Supergo fika fick vi också på LovaLisas cafe.
Väldigt bra butik med stort utbud av allt tänkbart. Charken är värld en extra stjärna, alltid trevlig och kunnig personal!
Trevliga personalen, ganska bra pris.
Utplockat dåligt med varor
Ett bra urval men lite ödsligt, beror nog på pandemi och norrmännen som lyser med sin frånvaro.
Comment on this business

to add Coop Tanum map to your website;