facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Coop Tyresö Strand

About

OBS. Posten är öppen från 07.00-20.00 alla vardagar och helger 08.00-20.00

Story

Prisvärda varor, färskvaror av högsta kvalitet och Sveriges bredaste sortiment av ekologiska alternativ är en del av allt det som gör Coop Konsum till en sund affär. Vi bjuder alltid på matinspiration i form av nyckelhålsmärkta och näringsberäknade recept

Address: Strandtorget 2, 135 63 Tyresö
Phone: 010-7419250
City: Tyresö
Zip Code: 135 63


Opening Hours

Monday: 07:00 - 22:00
Tuesday: 07:00 - 22:00
Wednesday: 07:00 - 22:00
Thursday: 07:00 - 22:00
Friday: 07:00 - 22:00
Saturday: 08:00 - 22:00
Sunday: 08:00 - 22:00


related searches: Coop Tyresö Erbjudanden, Coop Tyresö Centrum, ICA Tyresö, Coop Tyresö Centrum Posten öppettider
Similar places near
ICA Kvantum Tyresö ICA Kvantum Tyresö 3 km En butik med bra läge i centrum. Har blivit bättre och känns inte lika mörk och trång...
Reviews
Tycker dom lägger på alldeles för mycket på varorna bara för att det är sista affären inom räckhåll om man bor längre ut..
Detta måste vara Tyresös absolut dyraste butik att handla livsmedel i. Vi handlar väldigt sällan här men idag kompletteringshandlade vi lite. Kvinnan i kassan var dryg och otrevlig och gjorde att vi kände oss väldigt ovälkomna. Det lär nog dröja länge tills nästa besök då vi inte är vana vid sådant beteende från personal.
Skulle handla jordgubbar kvällen före midsommaraft på väg ut på landet för några år sedan. Tog två lådor på fruktavdelningen och ställde mig i kassan. Kassörskan säger då, - Vi säljer inga jordgubbar då vi har en avtal med en jordgubbsförsäljare utanför butiken. Han har dock gått för dagen så ni får komma tillbaka i morgon. Det året blev vi utan jordgubbar på midsommar och jag har aldrig gått tillbaka hit.
Jättetrevlig Coopbutk. Bra sortiment och Jättetrevlig personal.
Mycket större inuti än utanpå. Och torget utanför med spännande valv mellan helt moderna hus var fint att titta på.
Alltid trevlig och hjälpsam personal. Besök 8 aug 2022: dålig prismärkning av flera produkter. Ingen standardfil i mjölkkylen. Positivt är dock själva amningen som fungerar bra.
Nästan alltid något problem när man ska handla här. Riktigt okunnig personal också. Var helt klart bättre innan Coop tog över. /Boende i området sedan födseln 25 år tillbaka
Dyr som in i bomben.... Har hyffsat utbud på bas varor. Personal lite si så där.... Postombud som tar 100år innan dom kommer. Brödet under all kritik. En nöd butik i mitt fall. Inget man stor handlar i direkt om man ej fyllt på plånbok rejält I övrigt en ok butik men åker hellre lite längre bort och stöttar lanthandeln....
En liten Coop som är som vilken annan som helst vad gäller utbud, men plus för väldigt trevlig personal. Ta in Lailas gula glutenfria mjöl så blir det en femma.
En välfylld Coop-butik med trevlig personal, lite trångt på vissa ställen men i stort väldigt bra butik med generösa öppettider.
Comment on this business

to add Coop Tyresö Strand map to your website;