facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Corner

"Här på Corner i Västervik handlar det om omtanke. Hur viktigt det är med de bästa råvarorna som förädlas med lika mycket kunnande som kärlek. Omtanken om dig som gäst, där det aldrig, aldrig någonsin tummas på kvaliteten.Du förtjänar det bästa. Det får du här på Corner."
Address: Allén 1 , Västervik 593 36, E, SE
Phone: +46 490 327 44
City: Västervik
Zip Code: 593 36



related searches: Corner auf deutsch, Corner meaning, Corner shop, Corner umgangssprachlich, Corner Berlin, Corner lied, Corner synonym, Corner store
Reviews
Ganska stort men ändå trevlig miljö. Testade beställa via automater som gick rätt smidigt. Ett lekrum men platser strax bredvid som är bra om man är förälder. Stor och varierande meny baserat på snabbmat, hamburgare som grund men även lövbit, kebab osv. Betyg på burgaren Bacon XL: 3 av 5 Inte dålig men inget speciellt. Stor burgare och massor av strips, stripsen var riktigt goda. Går därifrån mycket mätt och tänker testa igen en annan burgare nästa gång och det räcker med en vanlig, XL så behöver man vara riktigt hungrig för.
Ojdå, här hade dom gjort om till det bättre. Var bra mat förut och bra mat nu. Lokalen är mycket bättre nu. Testade två andra hamburgerestauranger i Västervik som fick otroligt lågt betyg av mig så tänkte jag åker hit och blev överraskad. Hamburgaren Hambab kunde dock ha lite mer smak men kanske var just den menyn. Pommes okej. Inte wow utan okej. Okej fyra stjärnor för bra toaletter då.
Inte försvarbart att ha så smutsigt kl16 på en tisdag då stället va helt tomt. Burgarna når knappt upp i Sibyllaklass, nya smashburgaren med bacon smakade skinka billig lövtunn bacon lägger hellre samma pengar på en riktig burgare på MR York
God mat, bra personal men lite dåligt torkade bordMat: 5/5
Dålig servis på stället. Chefen var otrevlig. Maten var helt ok
Smidigt beställningssytem där du kan "skräddarsy" din order. Bra översikt på skärmen för att se vad som finns att välja mellan och att komplettera med. Helt okej kösystem.
Riktigt bra mat och möjlighet att välja en burgare som känns riktigt lyxig till bara några kronor till. Västerviks bästa hamburgare lätt!
Smutsiga bord jämt när man kommer. Ser aldrig någon som går och plockar skräp och torkar av borden. Fast hamburgarna blir ju goda, men kunde ha varit ännu godare om det var rent och snyggt.
Inget fel på maten men tråkigt att ingen verkar bry sig om att det hoppar omkring småfåglar på borden i lokalen. Förutom att det är ofräscht så är det onödigt lidande för fåglarna när de försöker ta sig ut genom fönsterglaset och det tar stopp. Hade varit trevligt om någon åtminstone försökte hjälpa dom ut.
Fler snabbmatsställen borde ha en GI Tallrik..fräscht & gott.
Comment on this business

to add Corner map to your website;