facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for COS

"COS is a contemporary fashion brand offering reinvented classics and wardrobe essentials made to last beyond the season, inspired by art and design."
Address: Biblioteksgatan 3 , Stockholm 111 46, AB, SE
Phone: +46 8 545 010 50
City: Stockholm
Zip Code: 111 46


Opening Hours

Monday: 10:00-19:00
Tuesday: 10:00-19:00
Wednesday: 10:00-19:00
Thursday: 10:00-19:00
Friday: 10:00-19:00
Saturday: 10:00-17:00
Sunday: 12:00-17:00


related searches: cos(a-b) formula, sin(a+b)=, cos(a+b)cos(a-b), sin(a+b) proof, sin(a-b) formula, cos a cos b, cos(a+b) proof, sin a cos b
Similar places near
Burberry Burberry 13 meter
Happy Socks Happy Socks 42 meter Det är som att gå i en liten godisbutik! Färger överallt och intressanta mönster. I'l...
Hope shop Hope shop 56 meter
Zipperall Zipperall 67 meter
Prada Prada 79 meter Fantastiskt bemötande varje gång jag varit inne. Enda gången jag har tyckt det är ok ...
Gant Gant 86 meter
Zara Home Zara Home 87 meter Jättefin butik. De har allt som behövs hemma! Jag köpte tallrik, bestick, handdukar o...
Aplace Aplace 94 meter Mindre än den i Bruno men fortfarande ett fint utbud.
Marimekko Marimekko 97 meter Mycket trevlig och vänlig personalfick bra service, tips och råd. Köpte tyg till två ...
7 For All Mankind 7 For All Mankind 100 meter
Tiger Of Sweden Tiger Of Sweden 106 meter Väldigt hjälpsam och tillmötesgående personal.
Peak Performance General Store Peak Performance General Store 119 meter -general-store????
Zara Zara 132 meter
OnePiece OnePiece 147 meter
Louis Vuitton Louis Vuitton 148 meter Snygg och stilren butik med trevlig personal och väldigt kunniga.
Sail Racing Sail Racing 157 meter Snygga, coola och bra kläder. Vissa känns dock lite överprissatta. Lokalen och inredn...
Svensk Hemslöjd Svensk Hemslöjd 166 meter Trevlig affär, med många fina produkter. Det finns både billigt och dyrt. Mycket hant...
Reviews
Super trevlig och hjälpsam personal, speciellt en kvinna i omklädningsrummet. Jag gick dit för att köpa ett par byxor , köpte 2 samt en topp. Kände mig verkligen sedd. Och att expediten var ärlig och hjälpsam, med olika storlekar. Kände mig glad när jag gick därifrån. Kommer med all säkerhet att gå dit igen. En stor önskan har jag dock, att Ni installerar speglar så man kan se sig bakifrån /alla håll. Eller inskaffar en fristående spegel på hjul. Ps Tyvärr är det inte så vanligt, att man blir sedd och får den servicen i andra butiker. Jag kommer med glädje att rekommendera denna COS butik till mina vänner. Kan också tillägga,att jag vill shoppa i butik EJ på nätet.
En butik för dig som gillar klassiska färger, ibland med något mer färgglatt att välja mellan. Bra prisnivå, något över Zara, för att jämföra med andra butiker. Uppdatering 2023-06-16 Tredje köpet på två månader. Har alltid gillat COS men just den här säsongen har de så mycket snyggt! Just nu är även färgerna fler. Fortfarande mycket i klassiska färger men just nu även cerise, orange, grönt och kleinblått. I butik och webb finns just nu ett samarbete med Stephen Doherty som är fantastiskt snyggt!
Superservice av en kvinna i personalen! Jag hjälpte en kompis med shopping och kvinnan i personalen ordnade allt från att hämta till att betala. Tog inte hennes namn men hon hade nycklar runt halsen. Tackade henne veckan efter när jag var där igen. Tänk om all personal hade hennes servicenivå i affärerna!
Prisvärda fina kläder, bra utbud
Här finns massor att välja
Onödiga fel som kunde ha undvikits. Ordinarie pris smycken är inblandad med rea varor. Jag köpte 7 varor, kostade mer än det skulle, frågade trevliga tjejen i kassan om allt var det på rea? Ja, svarade hon. Det visade sig att en vara var på ordinarie pris. Stämningen vid kassan ändrade sig och hon blev tyst och tittade på mig på ett otrevligt sätt. Bättre bemötande önskade jag.
Bra affär med trevlig personal, hittade fina grejer på rean :
Bra klädutbud. Lite åt hipstern hållet om man kan säga så. Enkelt uppdelat med män på ovanvåningen och kvinnor på bottenvåningen. Om det är kö till provrummet för kvinnor brukar det vara ledigt på övervåningen.
Riktigt snygga och stilrena kläder med bra material. Något höga priser, men i REA-säsong kan man fynda.
Bra accessoarer och skor men om din kropp inte skulle platsa i Kraftwerk är det lite svårt med passformen.
Comment on this business

to add COS map to your website;