facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for COS

COS
"COS is a contemporary fashion brand offering reinvented classics and wardrobe essentials made to last beyond the season, inspired by art and design."
Address: Lilla Nygatan 2 , Gothenburg 411 09, O, SE
City: Gothenburg
Zip Code: 411 09



related searches: COS sale, COS UK, COS online store, COS clothing, COS bag, COS deutschland Sale, COS store, COS UK sale
Reviews
Mycket otrevlig personal. Fanns inget intresse alls av att försöka hjälpa till. Jag skulle returnera en vara där jag inte hade möjlighet att få tag i korten som varan var betald med. Först säger som att det är banken som är problemet och att dom inte styr men när jag sen frågar efter kontanter så ändras helt plötslig historien. Så jag blev tvingad till att ta presentkort istället. Avråder alla från denna affär.
Glad och trevlig personal! Och bra rabatt. Rymliga provrum.
Bro, viben i denna butiken från den gamla teatern/biograf. Mamma mia, dock kan de göra mer, ganska stor utbud med kläder men ändå inte . Det känns som de kan ha mer inredning för mer kännsla för det är mest själva stället som carriar
Snygga färger, men köp inget plagg med knappar då kvaliteten är usel. På två skjortor har knappen knäckts vid första användning, och en kostymknapp knäcktes efter ett par användningar, följer inte heller med extra knappar för att sy på.
Väldigt fin butik med snygg inredning, ett bra dam sortiment finns däremot har inte herr avdelningen ett lika stort utbud som man tycker de ska ha med tanke på hur mycket som finns i deras internet butik. Butikspersonalen är trevligt och hjälpsam av sig.
Trevligt ställe med fina kläder. Lokalen är i sig magnifik vilket ställer särskilda krav på personalen att leverera god service till medvetna kunder. Jag slås av vid mitt besök att det både funkar och haltar på sina håll. Kundupplevelsen är inte sammanhållen. Ingen har tänkt hela vägen. I en lokal sitter en kille bakom en dator, på övervåningen flyger en säljare på mig. Som konceptbutik finns det potential och utrymme för förfining.
Bra butik och märke som ägs av H&M. Butiken är ljus, fräsch och lätteröverskådlig. Personalen är väldigt trevlig och tillmötesgående. Kläderna som säljs är väldigt tilltalande i sin minimalistiska stil och man kan ofta hitta något som känns trevligt att köpa. Kan vara ganska lång kö till provrummen och tyvärr utgör herr-avdelningen en ganska liten del av hela butiken.
Trevlig butik med tillmötesgående och kunnig personal som visar att dom finns till hjälp utan att vara för mycket på. Snygga kläder i minimalistisk stil med den extra tvisten som gör utbudet intressant.
Fin butik men det var inte min klädsmak för tillfället.
Väldigt fina kläder och ibland kan man verkligen fynda prisvärda basplagg. Storlekarna på skjortor är dock väldigt stora och small är det minsta, vilket är för stort för mig och jag brukar behöva ha small eller medium i andra butiker. Gillar emellertid deras estetik.
Comment on this business

to add COS map to your website;