facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for COSA Table

COSA Table

About

Nordisk mat i en skandinavisk miljö!

Address: Kyrkogatan 13, 43430 Kungsbacka
Phone: +46300939595
City: Kungsbacka
Zip Code: 43430



related searches: Tullen Kungsbacka, Cosa kungsbacka, Ester Kungsbacka, Bar Vinci Kungsbacka, COSA home stories, Bellis Kungsbacka, DINÉ burger, Restaurang Storgatan 1
Reviews
Fantastiskt god halvfärdig 3-rätters som take-away, enkla instruktioner så lätt att tillaga. Dessutom väldigt trevligt bemötande så kommer säkert återkomma fler gånger.
Underbar mat och kunnig personal i jättetrevlig lokal, väl värt en omväg!
Mycket trevlig o informationsvillig personal. God mat, men lite. Väldigt mysig atmosfär
Åt en femrätters farsdagmeny med vinpaket och det var som vanligt fantastiskt. Varit här flera gånger tidigare och det är alltid jämn högstanivå. Underbar miljö, personalen älskar sitt jobb och maten är en upplevelse.
En av de bästa restaurangerna på västkusten. Gbg inkluderat. Kreativ och mycket god mat. Riktigt fina naturviner till det. Service i toppklass och trevlig miljö. Rekommenderas starkt.
Helt underbart att vi äntligen får en restaurang med ett modernt koncept på mat lagad från grunden och är både lyxig, välkomponerad och god, serverad med goda viner för den som önskar.
Fantastisk mat & dryck serverad av kunnig och trevlig personal i vacker miljö!
Fantaskiska smaker, service och stämning!
Mycket gott och vällagat i mysig miljö. Trevlig personal och mycket bra service. Prisklass något högre men rätterna är något utöver det vanliga.
Comment on this business

to add COSA Table map to your website;