facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cranberry Corner

"Butiken med allt du inte visste att du behöver och så mycket mer. Botanisera bland inredning som sträcker sig från det lantliga Frankrike till kustlivet i New England. Detaljer, möbler och praktiska prylar med mycket charm och personlighet, till dig själv eller någon annan som du också tycker om. Vi har också ett välfyllt skafferi eftersom mat är en naturlig del av ett hem gör vi ingen skillnad på en snygg skål och vad som ligger i den. Vi har samlat några favoriter som vi gärna delar med oss av, allt från världssuccéer till nya spännande smaker. Du hittar oss i vår butik strax utanför tunnelbane-entrèn i Mörby Centrum eller på nätet. Varmt välkommen!"
Address: Svärdvägen 3 , Danderyd 182 33, AB, SE
Phone: +46 8 753 23 33
City: Danderyd
Zip Code: 182 33


Opening Hours

Monday: 11:00-18:30
Tuesday: 11:00-18:30
Wednesday: 11:00-18:30
Thursday: 11:00-18:30
Friday: 11:00-18:30
Saturday: 12:00-17:00
Sunday: 12:00-16:00


related searches: Cranberry corner danderyd age, Svärdvägen 3 Danderyd, Engelsk inredning online, Trädgård webshop
Similar places near
Cranberry Corner Cranberry Corner 37 meter En fin butik..Perfekt när man söker presenter eller något fint till sitt hem.
Tidlösa Maya Tidlösa Maya 224 meter Så fin butik
Nordiska Hem Nordiska Hem 358 meter Jag kom 5 min innan butiken skulle stänga för att köpa ett soffbord men fick inte kom...
Åhléns Åhléns 583 meter Ganska okej utbud men de som jobbar i kassan bara pratar med kunderna så det tar lång...
Bernhardssons Möbler Bernhardssons Möbler 3 km Trevlig personal . Priser som många är beredda att acceptera.
Reviews
Mycket fin och med mycke roliga saker som man måste uppleva i verkligheten och mycket god och.varm äppelcider som man blir bjuden på så de kan jag.verkligen rekommendera alla .
Fantastiskt butik med underbar personal! De vet verkligen vad service är, aldrig påträngande men alltid närvarande. Underbar musik och den godaste cidern finns att avnjuta på Cranberry Corner i Danderyd, det är definitivt min favoritbutik!
Det var bra miljö och trevligt personal.
Köpte en klocka via nätet och är jättenöjd med er. Lite dyr fraktkostnad. Snabb leverans och väl inpackad. Så nöjd
Trevlig service och det levererades en fin pizza
Fantastisk och originell present- och inredningsbutik. Påminner om de bästa små lanthandlarna på USAs ostkust. Här kan man hitta presenter som minner om förr, liksom nya omsorgsfullt valda vardagsprylar. Ett par väl gjorda stövlar, ett knippe kanelstänger, ett tea i härlig burk eller en raktvål från förr. Allt slås in olika papper och med mycket krusidull. Man behöver inte handla, det är en njutning bara att insupa stämningen och dofterna.
Mysig butik första gången jag skulle hämta paket här. Andra gång inte lika mycket! Jag öppnade mitt paket jag fick och ville be dem slänga Mitt wellpapp till återvinning och jag antar att det var ägaren som svarade med en väldigt dåligt attityd att dem minsann INTE hade sån hantering då dem får ca 200 paket om dagen. Det är precis då dem borde ha en sån service tycker jag! Jag handlade lite honungs puffs och nån mussli men kommer INTE göra det här igen!!! Tråkigt tråkigt Handlade första gången jag var här inne men som sagt det kommer inte hända igen!
Rolig butik med trevlig personal Bra kryddhörna
Har stått vid bussarna så många gånger och aldrig fattat vad som finns på andra sidan rondellen. Hade sedan ärende förbi en dag. Lite halvfrusen var jag, grå i själen och med blicken i marken. Då den varma, välkomnande atmosfären redan utanför dörren, fick mig att titta upp och kika in. Jag möttes med en kopp varm cider, sedan strosade jag runt där inne i trekvart, tror jag. Så mycket att titta på, vrida, vända, känna, dofta på. En upplevelse av att allt var utvalt av varsamma kärleksfulla händer. Jag köpte bara några småsaker. Men inga sura eller misstänksamma miner. Bara vänlighet. Gick därifrån lite upplyft och lättare till sinnes. Kommer tillbaka!
Har väl egentligen inte mycket du behöver och är kanske inte billigaste alternativet men väldigt rara tjejer som jobbar där. Själv går jag omvägar dit då de har en serie Smith & co med tvål, lotion och doftljus som jag älskar!
Comment on this business

to add Cranberry Corner map to your website;