facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for CreatebyMattis

About

Createbymattis står för kvalité & säkerhet. Jag är utbildade inom det senaste inom fransar & ögonbryn & kan garantera dig som kund att du alltid får kvalité på din behandling hos oss.

Varmt välkommen att boka tid.
Mvh
Createbymattis

Story

Hej, Jag heter Mathias & driver CreateByMattis. Jag är utbildad Makeup Artis & frans & bryn stylist!

Här kan du hitta olika behandlingar för alla åldrar.
Dom populäraste behandlingar jag gör är fransförlängning & formning av ögonbrynen med en tusenårig gammal hårborttagningsmetod som härstammar ifrån Persien/Indien, som används på både män och kvinnor för att ta bort oönskad hårväxt.



"VÄLKOMMEN TILL CREATEBYMATTISSkönhetstudio med det lilla extra.Mathias som ligger bakom CreateByMattis är Certifierad frans & brynstylist & varit i skönhetsbranschen sen 2012. Mathias har vunnit en del bemärkelser & priser som världsmästare i Lashlift & olika Brynbehandlingar.CreateByMattis står för kvalité & trygghet.Det är det viktigt för oss att våra kunder ska känna sig trygga, säkra & veta att dom går till en professionell och seriös stylist som ser till att dom står i fokus & som ger kvalitet på varje behandling. Därför håller CreateByMattis sig alltid uppdaterad och vidareutbildar sig med nya metoder och tekniker & med produkter med hög kvalité."
Address:
Phone: +46736914609
City: Segeltorp



related searches: Hudvård Huddinge, Dermapen Huddinge
Comment on this business

to add CreatebyMattis map to your website;