facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Creative Pixels Photography

About

Creative Pixels Photography



"Bröllopsfotograf från Linköping, Östergötland som fotar bröllop, gravida & familjer. Arbetar med enkla medel för att erbjuda en avslappnad fotografering som ger er ovärderliga minnen. Gör även uppdrag åt företag."
Address: Fogdegatan 45, 58647 Linköping
Phone: 0700657294
City: Linköping
Zip Code: 58647



related searches: Creative photography, Creative photography ideas, Creative pixel art
Similar places near
Fotograf Satu Fotograf Satu 2 km Tack Satu, för fantastiskt fina bilder och en rolig upplevelse!
Sugar Crisp Pictures Sugar Crisp Pictures 2 km Sandra har tagit superfina företagsportätt till vår hemsida.
Johanna Demir Photography Johanna Demir Photography 2 km www.johannademir.se | [email protected] | Tornbyvägen 3, 582 73 Linköping, Swed...
Husfoto i Sverige AB Husfoto i Sverige AB 3 km Husfoto är ett mycket trevlig företag att samarbeta med!!
Fotograf Fredric Sommer Fotograf Fredric Sommer 3 km Frilansfotograf i Linköping med inriktning på event.
Karl Anton Foto Karl Anton Foto 8 km Porträtt och naturfotograf från Linköping
Englunds Fotografier Englunds Fotografier 12 km Fotograf i Östergötland.
Photo by Josefin Photo by Josefin 18 km "- Specialiserad inom nyföddfotografering, smash the cake och barn under 1 år- S...
Dune Creative Dune Creative 19 km Art, photography, and design for Horse and dog enthusiasts.
FOTOverket FOTOverket 19 km Har beställt utskrifter hos FOTOverket sedan 2015 och har alltid blivit mycket nöjd m...
Dessisfoto Dessisfoto 22 km Sprallig fotograf som bor på landet, gillar att måla om möbler, cykla MTB och brinner...
Fotograf John Sandlund Fotograf John Sandlund 46 km Professionell och kvalitetsmedveten fotograf som vet precis hur man ska få till bra f...
Fotograf Eklid Fotograf Eklid 56 km Fotograf i Ånge. Detta är en samlingsplats och informationssida för Josefine Eklids f...
Bröllopsfotograf i Linköping Bröllopsfotograf i Linköping 256 km Föreviga Er stora dag med oändlig värme, lycka och kärlek. Jag lägger stor vikt vid a...
Reviews
Rekommenderar verkligen Charlotte!! Hon fick oss att känna oss bekväma trots att vi aldrig fotats såhär innan, och bilderna blev hur bra som helst, det var svårt att välja ut några stycken! Väldigt talangfull och framförallt väldigt trevlig.
Charlotte var en helt fantastisk fotograf som fick oss att känna oss väldigt avslappnade framför kameran! Tusen tack för alla bilder! Vi är otroligt glada och nöjda!
Charlotte var helt fantastisk! Bemötande, genomförande och resultat får högsta betyg av oss! Vi kunde inte varit mer nöjda och kommer återkomma till Charlotte i framtiden när vi vill ta fler fina bilder!
Charlotte, vilken fantastiskt person och fotograf. Vi är otroligt tacksamma och glada för hela upplevelsen. Det var till och med kul att stå framför kameran!! Säger bara WOW, tips tips tips!!
Charlotte är en jättebra fotograf som fixade superfina bilder på hela familjen och hon charmade de yngsta att vara med på bilderna dessutom!
Charlotte är en jätteduktig fotograf och vi är så nöjda med vår familjefotografering. Stort plus att hon var fantastisk med barnen och gjorde upplevelsen rolig för dem!
Superduktig och proffsig fotograf! Vet verkligen hur man ska göra för att skapa en naturlig och avslappnad miljö. Resultatet är dessutom magiskt!! Verkligen ett bra tips om man vill ha minnesrika bilder.
Vi är så nöjda, trots att vi känner oss otroligt obekväma framför en kamera och aldrig tar bilder fick Charlotte oss att känna oss bekväma. Det var en trygghet att ha med Charlotte på vår stora dag, hon fångade varje ögonblick! Charlotte berömdes även mycket av våra gäster som tyckte hon var otroligt härlig och omtänksam, Charlotte blev en del av bröllopet och det var självklart att just hon skulle vara med! Och bilderna är magiska! :
Charlotte är en genuin och lyhörd person som brinner för det hon gör. Med sin fantastiska energi och glada personlighet gör hon verkligen sitt yttersta för att man ska känna sig trygg och bekväm framför kameran. Hon tog sig tid att lära känna oss och kom med mycket bra inspel, tips och idéer och detta bidrog till att vårt bröllop blev så mycket mer än vad vi hade kunnat drömma om. Charlotte lyckades fånga alla våra känslor denna dag och bilderna förmedlar verkligen hela dagens känsloregister!
Charlotte är en otroligt duktig fotograf som tar fantastiska bilder och får även den mest obekväma framför kameran att känna sig trygg. Vi är så nöjda och glada att vi valde Charlotte som vår bröllopsfotograf och rekommenderar henne varmt till framtida kunder.
Comment on this business

to add Creative Pixels Photography map to your website;