facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Creperiet Goes Vego

About

Vi serverar vegansk mat samt Galetter och Crêpes som är vegetariska.

Fullständiga rättigheter.

Address: Tullportsgatan 3, 76130 Norrtälje
Phone: +46 176 130 00
City: Norrtälje
Zip Code: 76130


Opening Hours

Monday: 11:00 - 16:00
Tuesday: 11:00 - 16:00
Wednesday: 11:00 - 16:00
Thursday: 11:00 - 16:00
Friday: 11:00 - 18:00
Saturday: 11:00 - 18:00
Sunday: 11:00 - 16:00


related searches: Creperiet goes vego review, Creperiet goes vego menu
Similar places near
Creperiet i Norrtälje Creperiet i Norrtälje 0 meter Härlig plats att äta på. Inredningen är mysig med en blandning av gedigna möbler av t...
Atmajala Café-Yoga-SUP Norrtälje Atmajala Café-Yoga-SUP Norrtälje 137 meter Riktigt god vegansk mat, alltså RIKTIGT god! Men speciellt en otroligt härlig plats! ...
Reviews
Härlig plats att äta på. Inredningen är mysig med en blandning av gedigna möbler av trä och höga soffor med massor av kuddar. Lugnt i restaurangensöndag kl 14 så maten till 4 personer kom ut på 10min. Maten är god och man blir förvånansvärt mätt av en rätt. Kanske aningen kostsamt men den goda smaken gör det helt klart prisvärt. Barnens galetter är i stor sett lika stora som vanliga. Rekommenderas att åtminstone prova. Vi har varit här förut och kommer gärna tillbaka.
Helt underbart god mat - matorgasm!! Vegetariskt, mysigt, trevliga människor :D
Börjar med den otroligt långa väntetiden. 1 TIMME för en crepe?! Helt vansinnigt. Sen efter flera kunder påtalat detta hör jag personalen säga "vill man ha snabbmat får man gå till andra ställen". Ingen som kom ut och bad om ursäkt eller sade varför det tog så lång tid, samtidigt som man glatt stod och nya beställningar i kassan. Hur lång tid tar det att göra en avancerad pannkaka? På tal om det, 150 spänn för dom dyraste, helt klart överpris. När det väl kom så smakade det bra, det som petar upp betyget från 1 till 2 stjärnor.
Miljön var mysig men maten var inte bra. Det tog 1h innan vi fick maten trots att knappt var några gäster där. När maten väl kom var den kall och stämde inte överens med menyn. Jag tog en vegan som det skulle vara ost, svamp, tomat, spenat och nötter på. När den kom var det ost, potatis, tomat, spenat och paprika.
När stället öppnade var det en njutning att äta på Creperiet, nu när nya ägare tagit över har det blivit markant sämre med det mesta, brända, kalla crepes, lång väntan trots lite folk, disk på borden ... snälla ägare, ta till er av kundernas recensioner & bättra er så vi får fortsätta njuta av er mat.
Mycket dålig att det inte finns mat som är uttan nötter med tanke på att det är vanlig allergi.. slösa inte din tid på att åka ner. Allt med spår, synd att man inte kan göra på något sätt utan så som resturanger kan Förstår att man inte kan garantera utan spår i luften, men i mat
Fick vänta 30 minuter på vår första rätt och ytterligare 15 på nästa. Ingen ursäkt för att det tog tid. Ser att fler kommenterat samma sak. Gå inte hit om du har planer att göra annat efteråt.
Vi fick städa vårt eget bord när vi kom fast det inte var mycket folk. Vi blev avfärdade 3 ggr när vi gick upp för att beställa trots det skickade de ingen att ta ordern.
Fantastisk service och trevlig personal. Gott och vällagat med bra råvaror. Ett mysigt ställe som alltid får mig att gå därifrån glad och inspirerad, kreativitet smittar av sig.
Nuförtiden vegan/vegetarisk restaurang med 3 olika sorters galetter och div.mat. Gick från att vara väldigt bra till en medioker restaurang.
Comment on this business

to add Creperiet Goes Vego map to your website;