facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Crew Hotel

Crew Hotel
Address: Norrsunda Kyrkby 112, 19595 Rosersberg
Phone: 0728578778
City: Rosersberg
Zip Code: 19595



related searches: Crew hotel rosersberg buffet, Crew hotel rosersberg restaurant, Crew hotel rosersberg reviews
Similar places near
Crew Hotel Crew Hotel 0 meter
Land-Inn Land-Inn 1 km Funkar att bo på
Reviews
Mysigt läge med natur och den stora utegården som bjöd på skugga och sol. Maten var kanon bra!!! Mindre bra var rummen... fanns inget duschdrapperi så hela badrummet blev blött. Duschstången satt löst. För att tända och släcka sänglampan var man tvungen att kliva ur sängen pga strömbrytaren satt så långt ner på sladden. Ingen ordning på tv kanalerna och väldigt grynig bild. AC på rummen var ur funktion.... termostaten stod låst på 27,5 grad.... Jag hade fönstret ut mot gården, men det var svårt att ha det öppet pga deras buss som åkte skytte trafik till Arlanda.
Mycket trevlig personal, och mycket god mat
Otroligt trevlig personal som gör sitt yttersta för att man ska känna sig välkommen. Underbart att se att det fortfarande finns hotellägare som fortfarande prioriterar gästerna framför profit. Inte sista gången vi besöker Crew Hotel.
Rummen, personal, och maten var minst 4. Men minus är att bilen blev riktigt skitig av träden och fåglar på parkeringen. Inte kul om man har en bil för 500 000. Tips ta bort träden eller om personalen spolar av bilen när dom vet att man kommer hem.
Jättetrevlig och extremt hjälpsam personal. Snygga rum. Sköna sängar. Mysig lantlig omgivning med bra läge nära Arlanda. Frukosten kunde varit bättre. Maten i restaurangen var bra men om du är ordentligt hungrig måste du ta flera rätter och det vart inte särskilt billigt.
Brook hotels räddade dagen när flygradarn på Arlanda la ner. + Skjuts från Arlanda till hotellet, trevlig personal och för att vara på hotell var ölpriserna humana. Restaurangens mat var grym, kan rekommendera hamburgaren! Rummen fräscha med extra plus för badrummen! - rummet var ganska dyrt. Hade väl förmodligen att göra med det enorma tryck på hotell som var under denna dag. - inget vidare utbud av varor i receptionen. Kan verkligen rekommendera detta hotell!
Mysigt, modernt och trendigt hotell niära Arlanda. Riktigt bra mat med möjlighet till Room service. Trendig och modern bar/lounge. Rena och moderna rum. Fantastiskt fint badrum. Modernt inredda. Snabb Internetuppkoppling wifi i alla rum och gemensamma utrymmen.
Mycket trevligt och väldigt snyggt litet hotell. Fint rum med stort badrum med badkar och skön sång. Jättetrevlig och hjälpsam personal. Shuttle till och från Arlanda ca 10 min..
Fint, personligt hotell, utmärkt service, mycket god mat. Jag var där på konferens, helnöjd, och skulle även trivas där på fritiden. Rekommenderas varmt!
Fin miljö och bra bar. Planksteken var god, men serverades märkligt. Kall planka, avbränd potatismos istället för duchess och köttbiten var inte tillagad alls på plankan. Trevlig personal. Fina lokaler.
Comment on this business

to add Crew Hotel map to your website;