facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Crimson Färglabb

"Crimson är ett professionellt fotolabb och tryckeri som är öppet för alla. Oavsett om du vill framkalla foton på dina barn eller producera en fotografisk utställning strävar vi alltid efter det bästa resultatet. Vi producerar alla fotoprodukter i Sverige som innebär närmare kundtjänst, hög kvalité och snabba leveranser."
Address: Elsa Brändströms gata 52 , Hägersten 129 52, AB, SE
Phone: +46 8 429 29 29
City: Hägersten
Zip Code: 129 52


Opening Hours

Monday: 09:00-18:00
Tuesday: 09:00-18:00
Wednesday: 09:00-18:00
Thursday: 09:00-18:00
Friday: 09:00-17:00


related searches: Framkalla bilder snabbt, Crimson fotobok, Framkalla foton, Framkalla bilder Stockholm, Framkalla bilder från mobilen i butik, Framkalla bilder bäst i test, Framkalla film, Framkalla bilder ICA
Reviews
Service utöver det vanliga. Jag har varit kund hos dem i 20 år nu och ff lika nöjd. Stort utbud av olika papper och andra produkter och alltid perfekta resultat. Senaste gången beställde jag ett studentplakat. Klockan 9.30 la jag ordern. 13.30 fick jag notis att beställningen var klar att hämta. Fyra timmar!!! Det måste vara rekord!
Jag hade knappt tryckt på sänd PÅ min dator innan jag fick besked att bilderna var klara och på väg med post. Mindre än 24 timmar senare hade jag bilderna i min hand på andra sidan landet. Jag är imponerad av den snabbhet och kvalitet Crimson har. PERFEKT
Kund sedan många år och aldrig blivit besviken. Använde poster, fotoutskrifter, senaste beställning canvas, fotoböcker och tryck på Forex. Snabbt och bra.
Har använt Crimson främst för trycka affischer i många år. Hög kvalitet, bra service de två gånger under alla år jag har haft frågor och snabba leveranser.
Så enkelt att hos Crimson beställa fotokopia på nätet ! Beställde den 13 maj och den 16 maj ligger den i min brevlåda. Och bilden var jättefin! Fantastiskt!!!
Snabbt och hög kvalitet. Lättanvänd beställningsportal och dessutom prisvärt. Tyvärr var bilderna skadade i ett hörn, men Crimson skickade nya bilder på en gång! Bara guld!
Via bra tjänster, bra priser och lättanvänd hemsida så är det jätte enkelt att beställa utskrifter och om du har vägarna förbi hämta dom själv och få bilderna i handen!
Alltid snabba leveranser, inga problem att få nya bilder om det går sönder i transport. Även om det är Postnords fel
BÄSTA !!! Min senaste beställning framkallades och skickades samma dag! Bra kvalitet och priser! Rekommenderas
Jättebra Customer service och särskild receptionist Lisa hon jätte hjälpsam .
Comment on this business

to add Crimson Färglabb map to your website;