facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for CrossBox Roslagen

CrossBox Roslagen
Address: Mathildahallen, Albert Engströms gata 1, 76146 Norrtälje
City: Norrtälje
Zip Code: 76146


Similar places near
BKV Norrtälje BKV Norrtälje 1 km Det är helt ok
Kapellet Sportbar & Restaurang Kapellet Sportbar & Restaurang 1 km Speciell lokal men maten var inte topp. Sötpotatispommesen var väl brända och grytan ...
Roslagsbro IF Roslagsbro IF 10 km Finns möjlighet till övernattning för bl a idrottsföreningar. Kiosk finns även tillgä...
Reviews
Jag är väldigt nöjd med crossfit Norrtälje. Härlig atmosfär på anläggningen, kunniga och hjälpsamma coacher som på ett personligt sätt får en att känna sig inkluderad och utmanar en att pröva sina vingar och utvecklats. Tack!
Norrtälje CrossFit har lyckats hålla mig kvar avsevärt mycket längre än alla mina tidigare försök på gym. Bara det är det värt fem stjärnor. Bra gjort Karin. Gillar strukturen och metodiken. Fattar fortfarande noll av det "CrossFitamerikanska" språket men tränar även intensivt på det. Kettlebells fattar jag, men "Russian" känns inte så PK. Hälsningar från "Seniorsektionen"
CrossFit Norrtälje är det bästa som hänt mig på länge. Kunniga och engagerade coacher, rent och fräscht i lokalerna samt bra maskiner och redskap. Det är en genuint bra stämning bland medlemmarna och från dag ett har jag känt mig otroligt välkommen.
Bra sammanhållning mellan såväl medlemmar som coacher, lyhörda och kunniga coacher som verkligen ser alla & är duktiga på att anpassa utefter varje enskild individ. Kan varmt rekommendera!!
Ville prova något nytt för 8 år sedan och är fortfarande kvar. Känner mig hemma, blir fortfarande utmanad och lär mig nya saker. stämning/ bemötande är kanon
CrossFit Norrtälje är en välkomnande box med mycket engagerade coacher. Fin gemenskap och rolig träning som ger resultat.
Ett gym där alla känner sig välkomna. Bästa coacherna, rörelser anpassas till dina förutsättningar. Gemenskapen och professionalism beskriver Crossfit Norrtälje
Jag kan inte tänka mig ett bättre ställe att träna på, och då har jag faktiskt provat runt på andra gym i staden. Här finns allt du behöver för att utmana din träning, oavsett vad du tränar för! Tveka inte att besöka boxen eller ta kontakt med någon coach där för vägledning!
En välutrustad och fräsch box, där det alltid är ordning och reda. Otroligt kunniga och engagerade coacher som genuint bryr sig om dig och din träning. Trevliga medlemmar som bidrar till en gemenskap samt roligare och mer utmanande träning!
Väldigt snyggt och fräscht! Alla man träffar som kör eller jobbar där är genuint trevliga människor! Man får en känsla av samhörighet direkt! Vi flyttade hit från Linköping och blev direkt en i gänget. Ett ställe man vill träna på! Rekommenderar på alla sätt!
Comment on this business

to add CrossBox Roslagen map to your website;