facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for CrossFit Landskrona

CrossFit Landskrona

About

CrossFit Landskrona byter lokal och blir en av Sveriges modernaste CrossFitbox

Story

CrossFit Landskrona byter lokal och blir en av Sveriges modernaste CrossFitbox

Address: Första Tvärgatan 4, 261 33 Landskrona
Phone: 0734445610
es.anorksdnaltifssorc@ofni
City: Landskrona
Zip Code: 261 33


Opening Hours

Monday: 05:30 - 22:00
Tuesday: 05:30 - 22:00
Wednesday: 05:30 - 22:00
Thursday: 05:30 - 22:00
Friday: 05:30 - 22:00
Saturday: 05:30 - 22:00
Sunday: 05:30 - 22:00


related searches: Gruppträning Landskrona, Gymnastik barn Landskrona
Reviews
Idag har jag deltagit på det 4e mammapasset. Jag kan nästan inte med ord beskriva hur skönt jag tycker det är att delta. Jag känner mig 100% trygg. Linn har djupgående kunskap om hur det är att träna efter en graviditet. Är något avancerat eller känns kymigt så hittas snabbt ett alternativ. Det känns också tryggt att det är en stor lokal. Där jag kan ha med min bebis och halva hemmet så han är nöjd när jag tränar Ett plus är såklart att träffa andra trevliga mammor och deras bebisar. Jag känner mig piggare och det känns som att mina muskler väcks till liv igen. En fantastisk känsla! Jag rekommenderar dig starkt att anmäla dig till Crossfit Landskronas Mammaträning! Emma
Mycket fin lokal med en go atmosfär! Jag har aldrig haft en PT förut då jag har tyckt jag har kunnat mycket själv. Men med Linn som din PT så kan du uppnå mål i din träning som du aldrig trodde du skulle kunna uppnå själv. Från att gå från ett allvarligt diskbråck med korsett för att stabilisera bålen och kryckor för att kunna hålla balansen. För att sedan stå och vända vikter med skivstången och kasta sig i ”klätterställningen” som ingenting. Visar inte bara på kunskapen som Crossfit Landskrona har. Utan även ögat för att kunna skräddasky det bästa schemat för varje individ som verkligen brinner för att kunna bli sitt bättre jag. Vill du nå nya höjder så är detta stället att träna på.
För första gången i mitt liv har jag börjat känna mig trygg när jag kliver in i en träningslokal. Genom introkursen har jag fått mängder med tips, instruktioner och träningspass anpassade till mina förutsättningar och obefintliga förkunskaper. Linn är pedagogisk och skalar ner övningarna så att man lätt kan förstå och förebygger skador. Glad över att jag hittade hit!
Jag har tränat med Linn som PT i ett par månader och även provat på team pass. Jag som ärvar helt ur form har fått väldigt bra stöd och hjälp att anpassa träningen efter mina behov. Bara pepp och inget dömande, både från PT och andra medlemmar, riktigt härlig stämning! Linn är väldigt lyhörd och väldigt duktig på att instruera så att man får till den rätta tekniken i övningarna, vilket har hjälpt mig otroligt mycket som annars har mycket ryggproblem.
Varm och välkomnande känsla från uppstarten till målgången, oavsett hur otränad och ur form man varit. Bra träningspass. Grymt bra upplägg av kostschemat med vanliga ingredienser som passar alla. Ett upplägg man kan leva efter. Väldigt nöjd med mina resultat.
En tränings form som smyger in kondition i styrketräning, eller tvärt om om det är intresset. Passar mig!! Bra gym gott om platser. Perfekt tillträde till lokalen. En gemytlig trevlig stämning bland utövarna. Negativt Hmm Om bara alla nya ord och förkortningar kunde vara på svenska. Man lär sig dem kanske en dag. Hi hi
Väldigt bra och varierad träning som anpassas efter dig. Linn är en otroligt duktig och peppande coach som verkligen hjälper dig ifrån dina förutsättningar. Kan inget annat än att varmt rekommendera Crossfit Landskrona och Linn som coach!
Enda träningsformen jag verkligen gillat under en längre tid mer än 6 år nu och där alla kan träna med alla, oavsett nivå.
Bra plats, mycket duktiga och trevliga coacher. Alla är måna om varandra.
Oj vilket bemötande. Alla hälsar en välkommen. Instruktörerna är mycket noga med teknik innan man lyfter tungt. Rekommenderas starkt
Comment on this business

to add CrossFit Landskrona map to your website;