facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for CS Jörans Kakel AB

CS Jörans Kakel AB

About

Vi på Jörans Kakel i Vimmerby erbjuder dig unikt designade kakel- och klinkermiljöer, för alla tänkbara utrymmen.

Story

Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar!
Varför ha det som alla andra, när du kan få det precis som du själv vill? Vi på Jörans Kakel i Vimmerby erbjuder dig unikt designade kakel- och klinkermiljöer, för alla tänkbara utrymmen. Hos oss går design och funktion hand i hand. Vare sig du är professionell användare eller glad "gör-det-självare", kommer du garanterat hitta det du söker i vårt breda sortiment. Med över 40 års erfarenhet från olika delar av byggbranschen, får du del av såväl djup kunskap som hög kvalitet och personlig service i din kontakt med oss

Varmt välkommen!



"Vi hjälper dig att förverkliga dina drömmar!Varför ha det som alla andra, när du kan få det precis som du själv vill? Hos oss på CS Jörans kakel i Vimmerby hittar du kakel och klinker för alla tänkbara utrymmen. Vi har allt för det kompletta badrummet såsom möbler, dusch, kakel, klinker och mosaik för köket, hallen, garaget, uteplatsen eller varför inte sovrummet och vardagsrummet. Drömmer om ett spabad? Nu har vi även visning av Westerbergs spabad i butiken. Välkomna till CS Jörans kakel butiken med personlig och professionell service.Vi tar även gärna emot kunder från Kisa, Västervik och Hultsfred."
Address: Lagergatan 1, 598 40 Vimmerby
Phone: 049210728
City: Vimmerby
Zip Code: 598 40



related searches:
Similar places near
Carlenskogs Takstolar Carlenskogs Takstolar 366 meter Carlenskogs Takstolar tillverkar trätakstolar till alla typer av byggnader. Vi levere...
Vimmerby Snickargård Vimmerby Snickargård 1 km Riktigt bra hantverkare; toppresultat, punktliga, trevliga, m m!
Reviews
Jättebra butik och kunnig personal. Kände mig sedd direkt när jag kom in i butiken. Ingen stress och man var lyhörd för mina önskemål. Kommer aldrig gå någon annanstans med dessa ärenden utan direkt till Jörans i fortsättningen. Sista butiken vi besökte mest av en slump då vi redan hittat kakel någon annanstans men inte var riktigt nöjda. NU blev vi nöjda! Tack!
Bra service, och smakar det så kostar det, för kvalité får man betala.
Välsorterad butik med många inspirerande förslag och kunnig personal.
Kunniga och mängder att välja på. Enormt hjälpsamma till att slutresultatet ska bli det bästa. Absolut bästa tänkbara service. Rekommenderas varmt.
Man får alltid bra hjälp och rådgivningen man behöver..
Jätte bra, Jätte fina utställningar och fantastisk service
Trevlig och kunnig personal. Har mer än kakel
Har fint utbud. Trevligt bemötande.
Utmärkt bemötande och service.
Badrummets mästare!
Comment on this business

to add CS Jörans Kakel AB map to your website;