facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for CS Kommunikationsbyrå

CS Kommunikationsbyrå

About

Vi hjälper företag att synas och höras i den sociala världen.
Vi inriktar oss på innehållet i det sociala flödet för att skapa interaktion och intresse.

Story

Jag heter Carl Schnell och är en social prick som har kryssat fram i medievimmlet sedan 2007 i olika former.

Nu driver jag CS Kommunikationsbyrå vars specialitet är planering och innehållsskapande i Sociala medier samt planering och utvärdering av traditionella och tillväxtmedier.

Min utbildning skaffade jag mig på Örebro Universitet och Stockholm Universitet och när jag blev stor efter fyra innehållsrika år, skaffade jag mig en magisterexamen i marknadsföring och organisation.

Min yrkeskarriär började på God El som platschef och vidare till chef över Sydsverige.

När kärleken sedan lockade tillbaka till hembygd så föll valet på Corren och där jobbade jag mellan jan 2007 - jan 2014. Under mina år på Corren jobbade jag som Medierådgivare, projektledare och med digitala medier.

Nu jobbar jag som Marknadsförare på Stångåstaden 80% och driver mitt företag på 20% så vill du nå din målgrupp på ett effektivt och billigt sätt, nu vet du vem du ska prata med!

Välkommen till ett vinnande koncept!



"Uppdragen är av varierande och utmanande karaktär vilket har fått oss att ta stora steg framåt både i tekniken och utvecklingen av våra kunders medieval. Vi driver företags sociala medier med stor framgång, fotar och filmar från luften, bygger en och en annan hemsida samtidigt som vi driver och optimerar externa hemsidor och Google Adwords/Facebookkampanjer."
Address: Rördromsvägen 3, 590 29 Borensberg
Phone: 0731502417
City: Borensberg
Zip Code: 590 29


Comment on this business

to add CS Kommunikationsbyrå map to your website;