facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for CSiGORA

CSiGORA

About

CSiGORAS HUNDbutik

Hundbutik online och i Rottne. Med belöninsbaserad träning i fokus. Snabba leveranser, fast frakt 49 kr & FRI FRKT över 600 kr!

Story

En webbutik som vänder sig till den medvetne hundägaren. Här finns produkter som tar hansyn till hundens behov, funktion och snygg desing. Dessutom till ett bra pris!



"CSiGORAs hundcenter har hundkurser, inomhushall, hundbutik, kloklipp och nätbutik. Vi har valpkurser, allmänlydnad, rallylydnad, nosework, freestyle, tävlingslydnad, balansbollsträning, utbildning till brandvarningshund mm. Vi tränar i vår inomhushall i Rottne utanför Växjö. I butiken hittar du över 1000 hundprodukter som hundmat, selar, kläder, hundleksaker och godis. Allt för att din hund ska få ett så bra liv som möjligt. CSiGORA har öppet köp och snabba leveranser. Fast frakt på 49 kr och fri frakt över 600 kr. Besök gärna butiken i Rottne tis, tors 15-19 eller lördag och söndag 12-16. Du kan också boka tid för kloklipp eller egen tid i butiken. Välutbildade instruktörer och personal som alltid utgår ifrån hundens bästa. Välkomna!"
Address: Löpanäsvägen 38, 363 30 Rottne
Phone: 0768920008
City: Rottne
Zip Code: 363 30


Reviews
Vi har gått valpkurs hos CSiGORA. Fantastiskt ,engagerad ledare, modern pedagogik som utgår från hundens naturliga beteenden. Shopen är välsorterad med massor av prisvärda saker som gör träningen roligare, vi har köpt flytväst, spårning, material för nosework, gott godis till vår valp. Ska du gå kurs eller behöver tillbehör till din hund är det hit du skall vända dig. Vi ser redan framemot att anmäla oss till nästa kurs Niclas, Linda och Boss
Kan varmt rekommendera denna personliga fina butik med hjärtat för hunden o toppen service. Kunskapen hög, hade jag skurat gå en kurs hade jag anmält mig här utan tvekan! Då jag vet att det inte tullas på kvaliteten!
Ett självklart val för dig som har hund! Besök gärna deras butik, annars finns en bra hemsida med massor av produkter och information om kurser med mera.
Bra och trevlig lokal när man behöver något till hunden i Rottne och slipper åka in till Växjö . Väldigt trevlig personal oxå .
Bästa hundbutiken som finns bra produkter och bra kurser och föreläsningar
Mycket trevlig personal som gör allt för hunden! Kurserna är väl planerade och ser till hundens egenskaper och prestation. Deras butik har ett brett och bra utbud som är beprövat av dem som jobbar där. Kan bara rekommendera att gå deras kurser då jag är väldigt nöjd.
Har varit kund hos csigora i många år och är alltid lika nöjd. Utöver bra service och personligt bemötande uppskattar jag verkligen deras ställningstagande gällande träningsmetoder. Det känns bra att stötta ett företag med en fin etisk grund även om det handlar om att köpa godis, mat eller leksaker.
Bra sortiment, kunnig peronal och en genom tänkt etik som tilltalar mig. Dessutom mysigt lokal och hjälpsam personal.
En bra plats för dig som har hund och vill handla eller gå kurs!
Valpkurser, lydnadskurser, trickkurs, balansträning, noseworkkurser, doftprov- dessa har vi gått på Csigora och vi är imponerade över kvaliteten på dessa kurser, kompetens och bemötande av kursledare. Dessutom är butiken toppen för alla som önskar det allra bästa. Vi rekommenderar Csigora å det varmaste!!
Comment on this business

to add CSiGORA map to your website;