facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for CUF Norrort

CUF Norrort

About

CUF Norrort är en avdelning i Centerpartiets Ungdomsförbund som omfattar kommunerna Täby, Danderyd, Sollentuna, Solna, Vallentuna, Lidingö, och Österåker.

Story

CUF Norrort är en avdelning i Centerpartiets Ungdomsförbund som omfattar kommunerna Täby, Sollentuna, Solna, Vallentuna, Lidingö, Danderyd och Österåker.

CUF Norrort jobbar för att skapa kommuner som är gröna, frihetliga, jämlika, jämställda, öppna och icke-begränsande. Vi har satt som mål att skapa ett samhälle där alla har lika möjligheter att uppnå framgång, oavsett ens namn, kön, religion, hudfärg eller någon annan tänkbar faktor. Vi tror på den enskilda individen och dess möjligheter vilket för oss är en självklar utgångspunkt i vårt arbete men även ett självklart mål vi strävar efter. Vi vill flytta makten närmare individerna och inte koncentrera den i gamla stela maktstrukturer. Håller du med oss? Då har du hittat helt rätt!

ÄR DU INTE MEDLEM ÄN?
SMS:a CUF till 72550 eller gå in på www.cuf.se

Den här sidan används mestadels till extern kommunikation. För att ta del av internkommunikation, se grupp CUF Norrort.

Address:
Phone: +46725495002
City: Täby


Similar places near
Täby Enskilda Elevkår Täby Enskilda Elevkår 10 km Välkommen till Täby Enskildas Elevkårs sida! Vi samlar över 800 elever och arbetar fö...
MUF Täby MUF Täby 10 km Förutom att de är outbildade, snobbiga med förmögna föräldrar och har mystiska åsikte...
SSU Täby SSU Täby 10 km Brinner du för feminism, antirasism eller rättvisa och är täbybo? Då är SSU Täby klub...
Sverigedemokraterna Täby Sverigedemokraterna Täby 10 km Sverigedemokraternas lokalförening i Täby.
Åva FN-elevförening Åva FN-elevförening 10 km 2018 blev Åva gymnasium en FN-skola. Skolans FN-elevföreningen drivs av en grupp enga...
Comment on this business

to add CUF Norrort map to your website;