facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for CVerige.se

CVerige.se

About

Sveriges första renodlade CV-databas.

Story


CVerige.se grundades hösten 2016 som ett samhällsverktyg mot friktionsarbetslösheten i Sverige. Behovet öppnades upp för oss då vi insåg att jobbsidor är rena djungeln när man surfar runt på nätet. Vi ville skapa en sida som är så enkel och effektiv som möjligt, och som till och med kan skapa fler jobb i vårt avlånga land.
Vi vet att det finns många chefer där ute som behöver nya arbetstalanger men som upplever rekryteringsprocessen som något väldigt tidskrävande och tråkigt, och frågar då istället runt bland de anställda, vilket många gånger leder till uppsägning p.g.a. att personen inte var kvalificerad för jobbet. Vi på CVerige vill eliminera detta motstånd och fylla upp ett behov. Ett behov som kommer att göra Sverige gott!

Företag

För företag är CVerige.se det självklara valet med tanke på den pressade världen vi lever i. Ett par minuters klickande och du får upp tillgängliga kandidater. Mindre kostnader och mer tid över till det som är viktigt i den dagliga verksamheten. Här kan du som företagare hitta din nästa kandidat genom att söka på personliga egenskaper, geografiskt avstånd samt arbetslivserfarenhet. CVerige.se är en revolutionerande hemsida som kommer att hjälpa många människor, företagare som arbetstillgängliga. Detta tack vare idèen om en renodlad CV-databas.

Privatpersoner

Skapa ett professionellt CV på ett par minuter. Mallen för CV-skapandet är igenomtänkt i minsta detalj för att effektivisera och förenkla skapandet för användaren. Det färdiga CV:et ska vara skönt för ögat och enkelt för arbetsgivaren att kolla igenom. CV:et skrivs snabbt ut via skrivarikonen på det färdiga CV:et.
För arbetslösa är detta en given plats att finnas med på då du ständigt är sökbar för nya möjligheter i arbetsvärlden. Sidan är även lämpad för dig som redan har ett jobb men som är på jakt efter ett nytt jobb p.g.a. missnöje på jobbet, långa avstånd, fel arbetstider, förändrade familjeförhållanden, eller, för att du kanske bara vill ta steget vidare och byta jobb. Du får ett professionellt CV och en möjlighet till ett nytt jobb – Två i ett!

CVerige.se är som ett lotto med tanke på att du en dag kan bli uppringd och kallad till intervju. Ett lotto som du själv kan påverka genom att sälja in dig själv via vår behjälpliga CV-mall! Registrera dig så att jobbet blir ditt!



Vi på CVerige vill se till så att jobb och individ matchar, allt för att underlätta & förbättra jobbvärlden i Sverige.

Address: Östervångsplan 15, 26144 Landskrona
Phone: 0418-613500
City: Landskrona
Zip Code: 26144


Opening Hours

Monday: 09:00 - 17:00
Tuesday: 09:00 - 17:00
Wednesday: 09:00 - 17:00
Thursday: 09:00 - 17:00
Friday: 09:00 - 17:00


related searches: helsingborg to ven island, skeppsbron landskrona, ven island ferry, landskrona sweden, landskrona ven, helsingborg to ven island ferry, landskrona to ven island, ven sverige
Comment on this business

to add CVerige.se map to your website;