facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cykel-Expo

"Försäljning av nya och begagnade garantirenoverade cyklar. Modern verkstad för alla förekommande fabrikat och cykeltyper. Däck och slangbyten på barnvagnar och låd / transportcyklar. Stort reservdelslager med 1000-tals artiklar."
Address: Mönstringsvägen 10 , Solna 170 69, AB, SE
Phone: +46 8 85 29 90
City: Solna
Zip Code: 170 69


Opening Hours

Monday: 10:00-18:00
Tuesday: 10:00-18:00
Wednesday: 10:00-18:00
Thursday: 10:00-18:00
Friday: 10:00-18:00
Saturday: 10:00-16:00
Sunday: 10:00-16:00


related searches: DBS cykel, Cykelbolaget stockholm ab, Monark cykel, Begagnade cyklar Stockholm
Reviews
Försökte besöka butiken adress Mönstringsvägen 9 med Google maps. Kunde inte se någon butik där så jag ringde. Personen som svarade suckade bara tungt och sa att det var det stora vita huset. Han kunde inte förklara hur jag skulle hitta och lät helt ointresserad. Ingen skylt, bara porttelefon för kodlås. Gav upp.
Otroligt utbud av nya och begagnade cykelgear. Värt ett besök för den som ska laga/bygga om eller köpa ny cykel!
Bästa cykelverkstaden! Kunniga mekaniker, trevligt bemötande och bra pris. Snabb service på plats. Äntligen nån som begrep sig på min 12 växlade Flying Finn från -82
Schyssta begagnade delar till ok pris. Personalen är lite svåra att prata med då jag inte tror dem kan svenska. Men om man vet vad man ska ha så är det en bra butik
en klassisk cykelverkstad med brett utbud och kunnande. De var de enda jag hittade i Solna/Sundbyberg som hade reservdelarna som behövdes för att laga min gamla treväxlade herrcykel. Dessutom stor nostalgifaktor då de har ursprungliga Överskottsbolagets lokaler.
Läste recensionerna innan men tänkte att jag ändå skulle ge stället en chans och alla kan ha en dålig dag. Så fel jag hade! Jag håller med om allt det dåliga som skrivs om stället. Den här farbrorn är inte ett dugg intresserad av kunder eller viljan att hjälpa till. Finns så mycket bättre ställen att gå till än det här. Rekommenderar absolut inte stället.
Jag behövde byta en del på min cykel, så jag tog med den in i butiken för visa vilken del som saknas och verifera att nya delen passar justeringskruv bakre bromsvajer. Den äldre mannen i butiken blev arg och kallade mig "respektlös" och frågade "vilken värld jag lever i?" för att tagit med mig cykeln in i butiken. Jag blev jätteförvånad och sa att det finns olika sätt att säga saker på, och att jag självklart tagit ut den igen om han bara bett om det. Han svarade då att han är nästan 80-år och tänker inte lyssna på några råd från mig. Jag gick chockad därifrån.
Kom in med dotterns cykel som fått punktering, i hopp om att kunna köpa ny slang. Vi var ensamma i lokalen med två i personalen. Den ena pratade i telefon och den andra ignorerade oss helt. 10 minuter försökte vi få kontakt. Vi lämnade butiken igen. Sätter aldrig min fot där igen.
Skulle köpa lås, sadel och byta två delar på min cykel. När jag visat vilken del det handlade om och han gett mig den så ville han slänga ut mig och min vän. Inte för att jag ville prova delen, utan för att jag stod i den annars tomma lokalen och skulle prova om den passade. Han instämde att man inte bör köpa en del om man inte vet om den passar - men jag kan ju inte lika gärna gå ut från affären utan att ja köpt den? Jag handlar mina lås och sadlar någon annanstans istället. Så slipper man bli utskälld och utkastad iaf.
Helt okej. Är man inte där ofta så är det omöjligt att hitta det man söker. Väldigt lite plats och det är grejer överallt.
Comment on this business

Directions to Cykel-Expo with public transportation


Fridensborgsvägen 100 meters
505
540
Järva skjutbaneväg 120 meters
Raoul Wallenbergskolan 170 meters
505
540
Råstahem 220 meters
157
502
591
Agnesberg 280 meters
502
505
540

to add Cykel-Expo map to your website;