facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cykelbruket Uddevalla

Cykelbruket Uddevalla

About

Cykelbruket är en cykelverkstad för återbruk, lagning samt försäljning av cyklar, reservdelar och tillbehör för privatpersoner.



"Cykelbruket är i samarbete med Uddevalla Makerspace för att motverkautanförskap och skapa en meningsfull sysselsättning, för att utöka sitt nätverk.Cykelbruket gör reparationer av cyklar samt återbruk av cykeldelar för nya kreativa lösningar"
Address: junogatan 8, 45142 Uddevalla
Phone: +46702607452
City: Uddevalla
Zip Code: 45142


Opening Hours

Monday: 09:00 - 16:00
Tuesday: 09:00 - 16:00
Wednesday: 09:00 - 16:00
Thursday: 09:00 - 16:00
Friday: 09:00 - 13:00


related searches: Cykelbruket uddevalla kommun
Reviews
Vill väldigt gärna gilla detta, men det går bara inte. Toppenbra med cykelverkstad som är oberoende och tar rimligt betalt. Tyvärr så kan jag inte rekommendera servicen, cyklar har farit in och ut flera gånger, det som vi lämnade in för ursprungligen blev aldrig åtgärdat och det som åtgärdats höll inte ens en cykeltur. Öppettiderna är inte heller tvärsäkra. Ger upp.
Fick punktering på barnvagnen och blev bemött med Bästa servicen!
Trevlig och kunnig kille som tog sig tid att förklara
Mycket trevliga och hjälpsamma! Jag fick hjälp att justera höjden på styret. Vi saknade själva rätt verktyg! Tusen, tusen tack!!!
Super service mind och trevlig attityd! Kan varmt rekommendera.
Trevligt bemötande och kunnig personal.
Försöker lösa de flesta problem.
Kunnig tjej, visste var felet var
Trevlig personal
Översatt av Google Mycket trevlig och hjälpsam personal som är mycket kunnig. Jag rekommenderar att gå dit för en pålitlig cykelmekaniker. De byter även däck på elskotrar om du tar med nya! Original Very kind and helpful staff who are very knowledgeable. I recommend going there for a reliable bike mechanic. They also change tires on electric scooters if you bring new ones!
Comment on this business

Reviews, get directions and contact details Cykelbruket Uddevalla.

Uddevalla bicycle repair service

opening hours, reviews, map, satellite view. Cykelbruket Uddevalla address, phone, state, city, zip code. On this page you can find companies similar to Cykelbruket Uddevalla. On this website you can share your comments and experiences about Cykelbruket Uddevalla with other people.

to add Cykelbruket Uddevalla map to your website;