facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cykelbyggarn

Cykelbyggarn

About

Välkommen till en riktig cykelaffär med serviceverkstad!
Officiell Facebook-sida för Cykelbyggarn. Här hittar du de senaste nyheterna, bilderna och erbjudanden från Cykelbyggarn.

Story

Vår butik är en av kvalitetsbutikerna som ingår i Tvåhjulsmästarna, en av Sveriges största kedjor i cykelbranschen. Hos oss blir du bemött av butikspersonal med ett mycket stor och bred kompetens och ett stort intresse av cykel och tillhörande tillbehör. Tillsammans med vår kunskap gör det att du kommer att få glädje av din cykel en lång tid framöver.

Address: Hyttgatan 13- 15, 811 33 Sandviken
Phone: 026-25 25 00
City: Sandviken
Zip Code: 811 33



related searches:
Similar places near
PP CYKEL PP CYKEL 1 km Var där och ville ha hjälp med att byta däck och slang. De hade inte tid förens om 1 ...
Reviews
Bra att man kan byta till sommar däck på cykeln där, och att dom förvarar vinter däcken.
nice service good approach to the customer bike made on time thank you trevlig service bra bemötande av kundcykeln gjord i tid tack
Byggar'n kunde inte byta drivpaket på min TREK med hänvisning till att det inte längre fanns delar ifrån deras leverantör. Tyckte att jag själv skulle köpa delar på internet och ta med. Gjorde något försök att leta delar. Fick inget klart besked vad som passade, bara vad som inte passade. Jag kontaktade till och med TREK-distributören men inget framsteg. Efter tre veckor lessnade jag och tog cykeln till PP Cykel. Dom fixade cykeln på en vecka trots att dom inte ens säljer TREK.
Sämst på svara fyfan
Otroligt engagerad och kreativ verkstad. De gjorde verkligen allt för att jag skulle kunna fortsätta min cykelsemester efter ett hjulhaveri. Och lyckades, tack vare finurliga lösningar, hitta ett hjul som funkade.
Alltså vilket ställe ! Här är du lika intressant även efter att du inhandlat en vara.Alltid toppen service, av kunnig o tillmötesgående personal. Verkligen ett smultronställe !
Superbra service! Trevlig personal! Allra helst han som hjälpte mig idag... fixade cykekln medans jag väntade! Wooow! Service på hög nivå!!!
Här får man bra service av trevlig o kunnig personal!
Otroligt trevliga och hjälpsamma, tur att det fortfarande finns proffs som jobbar med cyklar, tack för all hjälp jag fått
Snabb service och trevlig personal. Väl värt priset att stötta en lokal cykelaffär.
Comment on this business

to add Cykelbyggarn map to your website;