facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cykelhuset

"I vår butik hittar du ett brett utbud av kvalitetscyklar oavsett om du är barnfamilj, vardagsmotionär eller tävlingscyklist. Att köpa ny cykel är en stor investering som du ska känna dig nöjd med de närmaste 5 - 10 åren. Vi kan hjälpa dig att lyckas genom att ge dig tid och goda råd."
Address: Backavägen 3 , Göteborg 417 05, O, SE
Phone: +46 31 744 33 44
City: Göteborg
Zip Code: 417 05



related searches: Cykelhuset Upplands Väsby, Cykelhuset Uddevalla, Sportson, Cykel Göteborg, CykelCity, Cykloteket, Elcykel, Jarla Cykel
Reviews
Snabb leverans fyra arbetsdagar av cykel som jag beställde på cykelhuset.se. Växlarna var laddade och däcken pumpade så det var bara att sätta fast framhjulet och pedaler och cykla iväg.
Förlåt men du med den ljusa kepsen och ljust hår? Var oehört ointresserad av att hjälpa mig och min vän, medans de andra var trevliga och hjälpsamma. Nästan så att jag ville gå därifrån. Annars var de säljarna som var hjälpsamma och kunniga trevliga! Men servicen behöver förbättras från vissa!
Skulle hämta en cykel som vi beställde fredag hämtad tisdag enligt avtalet Det gick ju inte så bra ingen cykel färdig klockan 14 skulle bli färdig under dagen Hur skall jag som kund veta vad som gäller
Bästa tänkbara hjälp och mycket trevligt bemötande. Mycket proffsig och kunnig. Tänkte köpa en ny cykel och fick en mycket noggrann och omfattande genomgång av mitt behov och mina önskemål. Efter nästan en timma kom vi fram till vilken cykel som skulle passa mig bäst. Men tyvärr fanns den inte på lager utan jag får vänta med att köpa den till början av nästa år. Rekommenderar starkt ett besök om du funderar på att köpa en cykel.
Är du rädd om din cykel? Vill du ha delar som passar? Undvik då denna butik! Köpte en cyklocross här för ett tag sedan. Fint utbud och god service... tills cykeln ifråga var köpt. När stödet och skärmarna jag rekommenderas att köpa till inte gick att montera med de fästen som medföljde rekommenderades jag att lämna in den hos dem för montering, vilket skulle kosta extra. Tillbaks fick jag en tveksam montering med buntband och blandade bultar, och därtill djupa märken i aluminiumramen där de tryckt in och bänt med verktygen för att få på stödet bänder man hårt och gör sönder cykeln så passar det ju nästan!. Ordna själv eller åk någon annanstans, men lämna inte in cykeln här!
Min fru behövde hjälp med sin cykel det gick bra sa de till henne. Åkte ner till de med cykeln en vanlig vardag. Väl står jag där med cykeln, men ingen hjälp får jag.. Så service minded var de, Så jag vände hem
Att köpa cykel från denna butik var ett stort misstag. Jag köpte en dyr elcykel här. När jag fick den upptäckte jag direkt att växlarna inte fungerade som de ska. Lämnade in den för justering av växlarna. När jag hämtade ut den fick jag tillbaka den full med stora, djupa repor. Frågade direkt om reporna och påpekade att den inte var så när jag lämnade in den och att den var helt ny. Personalen var väldigt otrevlig och sa att det var jag själv som orsakat reporna och att de inte tänkte ersätta på något sätt. Cykeln fungerar men jag kommer aldrig lämna den på service på Cykelhuset igen. Uppmanar er att bojkotta företaget.
Köpt en elcykel här. Köpet gick bra, men därefter har jag inte haft några bra erfarenheter med Cykelhuset. Långsam verkstad och aldrig någon som svarar när man ringer.
Helt ok. Inget att klaga på.
Bra bemötande av personalen. Vid mitt besök var det rätt utplockat därav inte så mkt alternativ.
Comment on this business

to add Cykelhuset map to your website;