facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cykelkedjan

Cykelkedjan

About

Cykelkedjan är en cykelbutik med över 30 års erfarenhet av cyklar och tillbehör. Butiken på nuvarande adress i Aspudden öppnades 1999 och sedan dess har de sålt och reparerat tusentals cyklar till nöjda kunder. Besök vår hemsida: www.cykelkedjan



"Vi är en cykelbutik som satsar på kvalitet både på produkter tillbehör och verkstads arbeten. Våran verkstad är auktoriserad för elcyklar från Skeppshult crescent merida lifebike Nishiki mm. Vi lämnar alltid livstids friservice och 5 års garanti på alla våra vuxencyklar. Så om du är ute efter ett tryggt cykelköp eller reperation av din cykel då ska du besöka oss så hjälper vi dig med ett lyckat cykelköp eller reperation. Välkommen till ett familjeföretag som brinner för kvalite och att kunden kommer i första rummet."
Address: Hägerstensvägen 130 , Hägersten 126 49, AB, SE
Phone: +46 8 449 13 90
City: Hägersten
Zip Code: 126 49


Opening Hours

Monday: 10:00-18:00
Tuesday: 10:00-18:00
Wednesday: 10:00-18:00
Thursday: 10:00-19:00
Friday: 10:00-18:00
Saturday: 10:00-15:00
Sunday: 11:00-14:00


related searches: cykelringen, cyklar stockholm, mtb 29 tum rea, tellus cykel, sportson, begagnade cyklar stockholm, cykloteket, giant cyklar stockholm
Similar places near
Tellus Cykel & Motor Tellus Cykel & Motor 477 meter Snabb och pålitlig service, väldigt trevligt bemötande! Jag rekommenderar ställen til...
Mekonomen Mekonomen 1 km Snabba o smidiga på alla sätt o vis, rekommenderas!
Reviews
Riktigt trevlig och kunnig man som jobbar där, mitt cykelproblem var fixat på ett kick och så fick man dessutom tips på hur man tar hand om sin cykel på egen hand
Otroligt trevlig personal med kanon bemötande, livstid fri service också, rekommendera verkligen dessa.
Snabb korrigering av kedjan. Cyklade iväg mycket nöjd
Lämnade in min Monark damcykel för byte av diverse reservdelar och punktering. De Tog emot cykeln samma dag och jag fick tillbaka den några timmar senare. Åkte tillbaka igen pga punka 3 dagar senare och de bytte slang gratisSnabb service och supertrevliga grabbar. Vad mer kan man begära?
Det här kan vara en av de sämsta butikerna jag haft att göra med, alla kategorier. Det är ärligt talat svårt att veta var jag ska börja. De har upprepade gånger själva orsakat repor på sprillans nya cyklar och cykeldelar, vilket de också själva erkänt. De utför reparationer som inte håller, och jag kom själv på dem med att inte använda gängpasta. De slarvar med kvitton och skriver inte vad man betalat för. När de byter växeldelar justerar de inte in dessa innan de lämnar ifrån sig cykeln - vilket de själva erkänt, efter att jag behövt vända tillbaka till butiken när cykeln inte längre växlade OCH kedjan hoppade av kransen, trots att detta fungerade perfekt när jag lämnade in cykeln. De skyller ifrån sig på kunden, de ljuger om att de skulle ha lämnat meddelanden det hade de inte, de är otrevliga, antar en nedlåtande ton och avbryter en i telefon, och deras service och bemötande är under all kritik. Undvik. Uppdatering: Företagets svar bekräftar det jag skriver. De skyller på kunden och påstår att jag skulle "kräva massor av extra av oss gratis", vilket absolut inte stämmer. Varje punkt i min recension är sanningsenlig - deras påståenden om att jag skulle ljuga är snudd på förtal och vittnar om något om deras reaktiva och slarviga sätt att jobba på - för att inte tala om deras fullständiga brist på lyhördhet och professionalism. Däremot förminskar de sin egen del i det hela. De har inte gjort "en repa, vilket händer" - de har orsakat stora repor på helt nya delar, som jag själv köpt, och tidigare repat cykelramen vid två tillfällen. Och jag har inte fått "full ersättning" - de har skadat komponenter som jag har köpt för egna pengar. Att de inte ens tänker tanken att växlarna borde vara justerade när cykeln återlämnas till kund... man tar sig för pannan. Det finns betydligt bättre alternativ än det här företaget. För att svara på deras smått obegripliga fråga vart jag vill "komma med anklagelserna": Jag vill naturligtvis att konsumenter som söker upp recensioner ska få en bild av vad det är för nivå av service och professionalism de kan förvänta sig, för att kunna fatta ett informerat beslut om vilken firma de bör vända sig till - det är rimligen själva poängen med att lämna omdömen.
Supertrevlig och kompetent personal som tog sig tid att verkligen rekommendera skräddarsydd cykel efter mina behov. Min recension skrivs mitt under covid-19 pandemin då butiken hade otroligt mycket att göra. Dom till och med rekommenderade en cykel som var billigare än den jag tänkt köpa från början vilket bara bekräftade att dom ville se till att jag fick det jag var ute efter. Supernöjd med min nya cykel och skriver aldrig recensioner men blev så glad över mitt bemötande att jag var tvungen att skriva. Rekommenderar starkt!
Lämna in cykeln på full service och nya däck cykeln blev som ny. Supernöjd fick tillbaka cykeln samma dag mycket trevligt bemötande och snabbt jobbat. Rekommenderas Verkligen.
Lämnade in min cykel för lagning av punktering. Fick punktering 4 gånger under 1 månad och fick betala för nya lagningar inget gick som reklamation sista lagningen såg de att de varit en vass kant på hjulet som orsakat punkteringen vilket de inte hittat första 3 lagningarna fick även betala för detta. Hädanefter går jag till annan reparatör.
URUSEL SERVICE!!!!! Min 14 åriga son ringer och är uppgiven då kedjan fastnat när han bytt växel och han visste inte hur han skulle lösa det. Jag guidade han till er och pratar samtidigt med honom i telefon för jag tänker erbjuda mig att swisha pengar för hjälpen.... Hör honom förklara fint för er och bad om hjälp...... varpå ni svarar "Vi tar bara emot cyklar på morgonen och kan inte hjälpa dig" och går in och lämnar honom på gatan! Alltså att ni inte skäms!!!! Min son fick leda cykeln därifrån. En förbipasserande hörde er kommentar och stannade honom hjälpte honom med cykeln. Tog denne person mindre än två minuter så var problemet löst! KOMMER ALDRIG NÅNSIN REKOMMENDERA ER..... Skämmes! URUSELT!
Snabb och bra service samt ett bra bemötande! Har haft min ena cykel inlämnad och är nöjd med resultatet. Fick bra information angående min andra som behöver service på sin dropper post. Det är tydligt att fokus ligger på nöjd kund!
Comment on this business

to add Cykelkedjan map to your website;