facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cykeltjänst i Södertälje

Cykeltjänst i Södertälje

About

Cykelbutik med verkstad samt webshop www.cykeltjanst.com



"Cykeltjänst är din cykelbutik i Södertälje. Våra härliga medarbetare är experter på cyklar och hjälper dig att hitta rätt cykel för dina behov och önskemål. Vi utbildar oss ständigt inom de senaste nyheterna och vårt prio är att du som kund ska bli nöjd med ditt cykelköp."
Address: Östergatan 44, 152 43 Södertälje
Phone: 08-550 338 67
City: Södertälje
Zip Code: 152 43


Opening Hours

Monday: 09:30 - 18:00
Tuesday: 09:30 - 18:00
Wednesday: 09:30 - 18:00
Thursday: 09:30 - 18:00
Friday: 09:30 - 18:00
Saturday: 09:30 - 14:00


related searches: Cykelcentrum
Similar places near
Cykelcenter Södertälje Cykelcenter Södertälje 2 km En cykelbutik jag besökt i över 20 år. Kunnig, trevlig och kompetent personal!
Reviews
Varit i butiken ett antal gånger då servicen och bemötandet är 10 av 10! Beställde hem 2 skärmar till min cykel via deras e-handel, snabb leverans och bra pris.
Otrevlig personal och sjuka priser för att byta slang och sätta på däcket igen på en elsparkcykel. Han sa att det skulle ta lång tid men så åkte vi hem och fixade felet själv på 5 minuter. Kanske ska tänka på att välja ett annat yrke för han som jobbade igår kväll 22/8 verkar inte kunna behärska sitt humör och då passar inte serviceyrket så bra.
Sådana här butiker måste man värna om! Väldigt serviceinriktade. Fick hjälp på nolltid som en andrahandskund. Vid nästa cykelköp vänder jag mig bara till Cykeltjänst i Södertälje! Stort tack till er!
Alltid trevlig och tjänstvillig personal!
Fick fel dimension trots att jag hade med mig hjulet, ganska trist när man åker från mariefred till sin gamla cykelaffär. Så det gamla sitter på å det får bli återköp å 7 mil till i bilen, billigt? Näe.Bra?Näe.
Fantastisk service då jag råkade passera på väg med cykel mellan Stockholm centrum och Nykvarn. Jag hade upptäckt att bakre hjullager gick tungt någon mil innan. Inga verktyg för det jobbet med mig så råkade denna butik finnas på vägen. De tog min cykel på en gång 20 minuter senare rullade jag ut, med lättrullande bakhjul
Lämnade in cykeln på service för byte av lager på bakpartiet på min fulldämpade MTB då ett litet glapp fanns vid en länk. Redan efter en runda med cykeln så knakade det otroligt mycket. Lossade skruvarna till varje lager och hittade tillslut ett kullager som var stumt. Reklamerade servicen och erhöll ett nonchalant svar. När jag fick tillbaka cykeln kunde ingen svara på vad som var åtgärdat på cykeln. 3 månader senare var knakandet tillbaka. Slutade med att jag lämnade in cykeln till en annan cykelhandlare. Kommer inte lämna in där igen..
Alltid bra och snabb service!
Trogen kund i 10 år. Sista 5 åren har service på cyklar blivit mycket sämre och det börjar bli lite bilverkstad över stället; ofta får man något extra ”fixat” som man inte bett om och svårare grejer fixar dom ofta inte alls. Blir att beställa hem grejer från nätet och meka själv framöver.
Vilket fantastiskt ställe!!! Underbar personal som räddade min helg när jag kom in med 2 trasiga däck till vår barnvagn. De tog sig tid och bytte gummidäcken på barnvagnen trots den sena tiden och bästa priset söder om Stockholm!!. Ni ska verkligen ha en eloge för er insats, Tack! Och vi ses igen! <3
Comment on this business

Directions to Cykeltjänst i Södertälje with public transportation


Ekensbergsgatan 70 meters
758
979
Sveagatan 130 meters
758
979
Kyrkogården 170 meters
978
Kyrkogårdsvägen 170 meters
753
Rektorsvägen 200 meters
753
978

to add Cykeltjänst i Södertälje map to your website;