facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cykloteket

Cykloteket
Address: Norra Malmvägen 82, 19162 Sollentuna
Phone: +46854549390
City: Sollentuna
Zip Code: 19162


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 17:00
Sunday: 11:00 - 17:00


related searches: Cykloteket Västberga, Cykloteket bromma, Damcykel, Sportson, CykelCity, Cykelkraft, Cykloteket sveavägen, Cykel Rea
Reviews
Tack för hjälpen!! Kom oanmält förbi med min slitna "åka till tåget"-cykel, med alldeles för lös, och ständigt hoppande, kedja, som de snabbt fixade till för en liten peng. Nu slipper jag oljekladd på händerna varje morgon och kväll!
Stort tack till teamet på plats 20/5-2021 Jag blev otroligt väl behandlad som extremt okunnig/orutinerad åkare ingen av den elitism jag läst att ett fåtal andra upplevt Trevlig, väldigt kunnig och personlig service utan någon form av stress trots en del folk i butiken under mitt besök. 5/5 helt nöjd med mitt köp och kan verkligen rekommendera butiken och de medarbetarna jag träffade på!
Proffsig service och trevligt bemötande, mycket bra!!
Köpte en riktig bra cykel. Supernöjd. Hade problem senare att montera extra atteraljer. Åkte ner och fick allt ordnat utan kostnad och utan problem. Riktigt trevlig personal och service. Rekommenderar alla i Sollentuna att köpa sina cyklar och annat relaterat här!
Beställde cykelhjälm online och hämtade i butiken
Vad är det som har hänt? Kvalitén har har gått från toppen till botten. Beställde varor på nätet för hämtning i butik, utlovad leveranstid 1-3 arbetsdagar. Efter en vecka har jag inte hört något. När konkurrensen på nätet är stenhård fungerar detta inte längre. Kundlöftet är a och o. Se och lär av e-handelsexperter som apotea, amazon, dustin etc. Detta duger tyvärr inte Cykloteket.
Alltid hjälpsamma och bra service
Fruktansvärt dålig service. Jag kommer dit för att hämta min cykel som gått över tid på verkstan och möts av en till synes irriterad kort dam täckt i tatueringar. Hon hugger kort mot alla mina frågor och jag ser att problemen med cykeln inte är helt åtgärdade, så jag betalar fullt pris och tar hojen till en annan verkstad. Under all kritik!
Personalen var mest intresserad av snacka med polare på besök än att hjälpa kunder i butiken så jag gick därifrån och beställde det jag behövde på nätet istället.
Vad har hänt med cykloteket i Häggvik??? Från att ha varit det bästa och trevligaste serviceställe för min cykel i 4 år, har de förvandlats till en cykelbutik som föraktar och inte bryr sig om sina kunder. Jättetråkigt!
Comment on this business

to add Cykloteket map to your website;