facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cykloteket

Cykloteket
Address: Ringborregatan 1C, 72134 Västerås
Phone: +4621404030
City: Västerås
Zip Code: 72134


Opening Hours

Monday: 10:00 - 19:00
Tuesday: 10:00 - 19:00
Wednesday: 10:00 - 19:00
Thursday: 10:00 - 19:00
Friday: 10:00 - 19:00
Saturday: 10:00 - 17:00
Sunday: 11:00 - 17:00


related searches: Cykloteket sveavägen, Happy Ride, Bikester se, Biketown se, Cykelskor
Similar places near
Sporthörnan AB Sporthörnan AB 2 km I’ve bought a used bike and the service and advise was more than perfect. Charming pe...
Bike & Repair Västerås AB Bike & Repair Västerås AB 3 km Vi är både återförsäljare och service / verkstad för de flesta kända märken! Vi har ...
Sjöhagen Cykel Sjöhagen Cykel 6 km Fantastisk service och underbar personal. Helt klart bästa stället i stan.
ReCycle UF ReCycle UF 6 km Vi är ett UF Företag som säljer återvunna och fräscha cyklar till ett billigt pris! ...
Sporthörnan Erikslund Sporthörnan Erikslund 8 km Stort utbud av fina kläder till grymma priser! Trevlig butik och personal. Rent och s...
Sportson Sportson 8 km Alltid bra service o trevligt bemötande!
Reviews
Cykelbutiken med det lilla extra. Det du inte finner här finns inte. Pålitlig och seriös personal som hjälper dig med nyköp eller service. Vid nyköp då har du alltid bra garanti och du får uppföljningsservice utan minsta gnissel. Din begagnade cykel får en service när du lämnar in, samt det går snabbt, mycket snabbt. ‍ till ett konkurrenskraftigt pris.
Har suttit i telefonkö i 1 timme och 50 minuter nu för att få tag på butiken. Ca 1,5 timme på "plats 1". Antar att dom har tagit direktörslunch men låter telefonkön vara aktiv...
Vi var på genomresa och hade fått punktering på vår ena cykel. Personalen såg till att lösa vårat problem direkt och utan väntetid. Vi åkte och käka så länge och när han var klar med cykeln så skickade han ett sms. Super trevliga och löste vårt problem snabbt. Stort tack.
Mycket trevlig personal som ger bra och kompetent service! Som kund känner man sig omhändertagen. Verkstaden och dess mekaniker är riktigt duktiga på det som de gör! Här kommer jag att lämna in mina cyklar fler gånger och kan varmt rekommendera andra till detta!
Trevligt och hjälpsamt bemötande. Fick hjälp av verkstaden direkt, men de hade inte delen jag behövde hemma. Det enda negativa var att det var ganska lång väntetid, men det går att gå dit vid en annan tid på dagen.
Bra hjälp , tyvärr fanns inte rätt storlek hemma just idag.
Efter ett bra samtal med, och ett mycket trevligt bemötande från Lars Frick hos Cykloteket så har jag lugnat ner mej, tycker numera bra om Cykloteket igen. Det blir fel ibland, för alla. Det är ju bra om ni skriver på er hemsida att ni har stängt för inventering, då hade jag sluppit köra 20 mil tor i onödan. Dåligt.
Levererade en felmonterad 14” barncykel á 3390:- Istället för en rolig första upplevelse för vår dotter så blev det krångel och någon timmes meckande. Fullkomligt urusel respons från Cykloteket! så fick vända mig till tillverkaren själv. Opportunistiska krämare som utnyttjar marknadens efterfrågan just nu. Handla från någon annan.
Super trevlig personal, fick hjälp med de jag behövde
Stort och kvalitativt sortiment med trevlig och kunnig personal. Rekommenderar varmt! :
Comment on this business

to add Cykloteket map to your website;