facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Cyrano Vänersborg

Cyrano Vänersborg

About

Provensalska pizzor som vi bakar i äkta vedeldad stenugn, vilket ger en sensationell smakupplevelse.



"Cyranos restauranger har ett fransk koncept. Därför eftersträvar vi alltid att all mat som lämnar vår kök inte bara smakar franskt, utan doftar, känns och har den franska ”touchen”."
Address: Sundsgatan 18, 46233 Vänersborg (commune)
Phone: 052117100
City: Vänersborg
Zip Code: 46233


Similar places near
Loppis arrangeras av PF 07/08 Degeberga Goif Loppis arrangeras av PF 07/08 Degeberga Goif 303 km Fotbollslaget pojkar/flickor födda 07/08 arrangerar loppis där delar av intäkten går ...
Reviews
Det är bra smaker men tyvärr är det inte så mycket service man får här sett till vad maten kostar. Pizzorna är gjorda på någons sorts tunnbröd så räkna med 2-3 pizzor för att bli mätt för en normalstor man. Möjligtvis kan varmrätterna vara mer prisvärda men det är inget jag har testat.
Bra mat, men bemötandet gör att jag helst inte vill äta här. Personalen ser aldrig glada ut när vi kommer och pratar inte mycket och när jag gick fram för att betala så stirra dom på mig. Därför kände vi oss inte välkomna. Tråkigt eftersom maten annars är väldigt bra!Mat: 1/5
Bestämde mig för en pizza De Luxe med mozarella, parmaskinka, fikonmarmelad, tranbär, cashewnötter, valnötter och ruccola. Jag tyckte att smakerna gifte sig bra. Hade varit en fullträff om pizzabottnen också hade varit god. Men den smakade smördeg och var helt blek och var inte god alls.
Mysigt ställe med medelhavskänsla. Rustika väggar och en vacker fotovägg. Trevlig personal och god mat. Jag kan varmt rekommendera deras perfekt krispiga halloumiburgare med dubbla bitar. Det tillhörde coleslaw som tyvärr kom i den minsta lilla behållaren jag sett men det var också det enda negativa
Köpte en Pizza de luxe, en blek sak som mer påminner om det vitaste tunnbrödet då kanten var så spröd. Antagligen är mina smaklökar inte gjord för den pizzameny cyrano erbjuder? Är väl inte riktigt nöjd med vad som serveras som lättöl, "gränges".
Väldigt mysig och fint ställe i centrala Vänersborg. Vi åt räktoast och Ryggbiffsplanka. Maten kom fort och smakade väldigt bra. Bra portioner till rimliga priser.
Supergoda pizzor, om man tycker om pizzor med riktigt tunn botten. Mat: 5/5
Alltid trevligt bemött och goda pizzor!
Alltid lika trevligt att besöka.Mat: 5/5
Lite sådär. Tunn och krispig pizza, men tomatsåsen var väldigt stark så mina barn ville inte äta upp. Skinkan kändes som vanligt påläggsskinka som var skuren i smala strimlor. Tyvärr kändes pizzorna vi beställde inte riktigt färdiga utan hade nog kunnat stå inne en stund till. Jag och frun åt sallad som var väldigt trevlig, valnötter, stora skivor parmesan och fräsch sallad så den var kanon! Grymt snyggt badrum!
Comment on this business

to add Cyrano Vänersborg map to your website;