facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Däckmagasinet

Däckmagasinet

About

Välkommen till Däckmagasinet
- vi är proffs på däck och fälg

Address: Habäckebrostigen 2, 429 41 Särö
Phone: 031-930000
City: Särö
Zip Code: 429 41


Opening Hours

Monday: 08:00 - 17:00
Tuesday: 08:00 - 17:00
Wednesday: 08:00 - 17:00
Thursday: 08:00 - 17:00
Friday: 08:00 - 16:00
Saturday: 10:00 - 13:00


related searches: Däckmagasinet bilverkstad, Specialfälgar
Reviews
Utmärkt service med trevlig och kunnig personal.
Både servat bilen och bytt däck. Bra service, snabba och prisvärt
Alltid bra service och så hjälpsamma. Jag kom in med ett tomt ATV-däck idag och fick snabbt hjälp av bazookan. Dessutom bjöd man på detta. Inte konstigt vi alltid bytt och fortsätter byta våra däck här. Tack för att ni förstår Kundvård - det är de små överraskningarna som gör hela upplevelsen!
Jättebra däckverkstad, kunde hjälpa till fort med min släpkärra som jag använder mig av i jobbet, tog mindre än 20 minuter så var jag på gång igen att fortsätta med mitt arbete, kan starkt rekommendera detta ställe, Roger på Göteborgs stubbfräsning ab
Snabb och proffsig hjälp. Svarar snabbt både på Mail och telefon. Mycket nöjd, känns tryggt och ärligt .
Grabbarna ställer alltid upp och fixar ens problem. Hjälpsamma med allt och kunniga på det mesta. Enda problemet är att man stannar för länge och tjötar för mycket om ditt o datt. Men samtidigt blir inte väntan tråkig om de fixar bilen direkt då man alltid har något kul att diskutera
Tar numer bara hand om mina hjul till bilarna. Rätt pris, service och väntetid. Servade dock alltid mina bilar här innan jag körde bilar med nybilsgaranti, utmärkt arbete varje gång och de kommunicerar alltid eventuella tillkommande kostnader utöver vad som överenskommits från början. Proffsig verkstad!
Alltid bra, snabb och proffsig service! Litar alltid på min lokala verkstad Däckmagasinet jämfört med tex. volvos auktoriserade verkstäder Bilia och Mechanum som kostar skjortan och har, enligt mig, opersonligt kundbemötande och är dåliga på återkoppling. Rekommenderas!
Mycket bra både däck och verkstad. Snabb och proffsig setvice.
Alltid bra service och snabba däckbyten!
Comment on this business

to add Däckmagasinet map to your website;