facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Däckskiftarna Växjo

"Pop-up Däckverkstad som är öppen i samband med däckbytesperioden på våren och hösten. Vi erbjuder drop-in alla dagar i veckan."
Address: Handelsvägen 3, 35246 Växjö
Phone: 0731534600
City: Växjö
Zip Code: 35246


Opening Hours

Monday: 08:00 - 20:00
Tuesday: 08:00 - 20:00
Wednesday: 08:00 - 20:00
Thursday: 08:00 - 20:00
Friday: 09:00 - 18:00
Saturday: 09:00 - 18:00
Sunday: 09:00 - 18:00


related searches: Däckskiftarna pris, Däckskiftarna Uppsala, Däckskiftarna Göteborg, Däckskiftarna stockholm, Däckbyte Helsingborg, Däckskiftarna Södertälje, Däckbyte Malmö, Däckskiftarna Haninge
Similar places near
Holmgrens Bil Holmgrens Bil 239 meter Lämnade bilen till verkstaden, har hyrbil under tiden. Som alltid på Holmgrens gick d...
Diamant bilvård AB Diamant bilvård AB 610 meter Mycket trevliga killar som snabbt fick bilen att skina som en sol. Kan varmt rekommen...
KB Däckcenter KB Däckcenter 804 meter Mkt bra, fin service och trevligt bemötande
Däckbolaget Däckbolaget 894 meter Bra kund bemötande, bra priser. Rekommenderas
Däckproffsen Växjö Däckproffsen Växjö 5 km Bättre däckbutik får du leta efter. Stor professionalism.
Dohini Däck AB Dohini Däck AB 5 km Snabbt och smidigt, kunnig personal, försöker alltid lösa problem snabbt !
Vianor Sverige Vianor Sverige 5 km Väldigt otrevligt bemötande. Aldrig mer göra mina affärer där.
Växjö Däck AB Växjö Däck AB 5 km Vilken service! Helt perfekt!
Reviews
Mycket trevligt bemötande. Snabba, proffsiga, service-minded. Däck-hotellet rekommenderas varmt. Trogen kund som aldrig upplevt något strul. Otrolig trevligt, snabbt och smidigt att förvara och att byta sulor på sin bil. Ingen omväg när man ändå handlar sin mat på CITY GROSS. Trevlig, snabb och kunnig personal. Alltid bra service och bra pris. Rekommenderas. Just fått bästa drop-in hjälp med en trilskande låsbult. Trevligt bemötande och bästa service! Ingen kö, klart på samma tid som det tog för oss att betala Tog inte lång tid och de är väldigt trevliga. Bra service och jättetrevligt personal!!! Trevliga och hjälpsamma, jag kom in med en punktering som jag fick hjälp med på direkten. Tack !
Dåligt bemötande, fick vänta jätte länge plus att dem vägrade byta för att dem vet inte "Det är lagligt att köra med dubbfria vinterdäck eller med dubbdäck där dubbarna är borttagna på sommaren" De kunde inte prata svenska bra heller.
Otrolig trevligt, snabbt och smidigt att förvara och att byta sulor på sin bil. Ingen omväg när man ändå handlar sin mat på CITY GROSS.
Mycket trevligt bemötande. Snabba, proffsiga, service-minded. Däck-hotellet rekommenderas varmt. Trogen kund som aldrig upplevt något strul.
Trevlig med mycket kunnig och vänlig personal som talar om hela processen och anpassar rekomendationer efter ens behov.
Trevliga och hjälpsamma, jag kom in med en punktering som jag fick hjälp med på direkten. Tack !
Fantastiskt snabbt och enkelt med bra, kunnig och lösningsorienterad personal. Det perfekta bytet helt enkelt
Trots extremt hög arbetsbelastning med långa köer möttes jag av mycket trevlig och serviceinriktad personal. Däckbyte och balansering av 4 däck för 500:-, bra pris för drop-in. Har kört till Däckskiftarna under många år då jag är en av de som alltid är ute i sista minuten. Har varit lika nöjd varje gång. Känns bra att de kollar på mina däck så att de håller måttet.
Ingen kö, klart på samma tid som det tog för oss att betala
Tog inte lång tid och de är väldigt trevliga.
Comment on this business

to add Däckskiftarna Växjo map to your website;