facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for D-dental

D-dental

About

D-dental har människan i centrum och erbjuder tandvård av hög kvalitet och estetiska behandlingar i form av fillers & tandblekning i världsklass.

Address: Vendelsövägen 61, 135 53 Tyresö
Phone: 08-215021
City: Tyresö
Zip Code: 135 53



related searches: Hill's Dental Care Katze, hill's prescription diet t/d dental care mit huhn, Hill's Dental Care Hund, Hill's Dental Care, Hill's Hundefutter t/d, Fressnapf
Similar places near
Folktandvården Stockholm Folktandvården Stockholm 6 km Fantastiskt bemötande av oerhört trevlig och kompetent personal, rekommenderas varmt!...
Reviews
Jag kan varmt rekomendera Dunya, hon är så otroligt professionell, och har gjort mina tänder så fina, ett riktigt hantverk! Förtroende 100% Bästa, bästa Dunya!
Jag är riktigt nöjd med Dunyas klinik och utförda jobb! Hon använder en duktig tandtekniker för tillverkning av nya tänder. Hon får en och känna sig lugn i en jobbig situation.
Håller fullständigt med alla andra recensioner! Fantastisk tandläkare som gör allt för att du ska känna dig välkommen, avslappnad och lugn. Hon har gjort ett otroligt fint jobb med mina tänder.
Bästa tandläkare i Tyresö! Dr. Lind är professionalt, noggrant och glad. Hon är väldigt bra att kommuniceras så att patienten förstår allt som händer och känner sig trygg! Kan varmt rekommendera!
Jag är så nöjd med Dunya . Fantastisk tandläkare som gör allt för att man ska känna sig trygg och bekväm. Bästa tandläkaren jag haft utan tvekan. Kan varmt REKOMMENDERA
Comment on this business

to add D-dental map to your website;