facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Da Capo Nagel & Hudvård

About

Hos Da Capo gör du små och stora behandlingar. Kan handla med dig produkter från BCL och Art Deco.Salongen är certifierad CND salong.

Story

Da Capo Nagel & Hudvård öppnade i augusti 2006, sin verksamhet vid torget i Sollebrunn. Vid nyår 2011 flyttade Da Capo till det gamla sadelmakeriet på Mellbyvägen. Sedan maj 2017 finns jag på andra våning i Kompassenhuset på Wiggersviks Camping - Stugor i Kungshamn.

CND Shellac är lacket som sitter där det ska. En fantastisk behandling, inom en timma har du som kund fått en mini manikyr, blivit lackad (torr) och klar för att möta nya äventyr.Lackningen håller minst 14 dagar. Sedan har vi ju behandling av frans och bryn som bara är fantastik i sig. Svarta fransar och naturligt färgade bryn i just din nyans. Här blandar jag färg utifrån dina egna färger.Brynen kan med fördel vaxas för ett hållbart resultat. Vaxning av ben, armhåla och bikinilinje sker med glada tillrop och mycket skratt. Hur ska annars en sådan behandling tillgå!

Att ge bort välbefinnande och omtanke är mycket populärt idag, eftersom vi lever i ett prylsamhälle och oftast är det redan överfullt med saker i hemmen. Hos Da Capo finns också en liten välfylld butik. Sortimentet går under rubriken flärd och nytta, vilket innebär t ex goá cremer, nagellack mm.
Verksamheten är inte åldersrelaterad, utan har en jämn fördelning, allt från tonåringar till äldre. Alla är välkomna.

Address: Wiggersvik´s Camping - Stugor, Andra våning i Kompassenhuset Kungshamn
Phone: 0768-882733
City: Kungshamn
Zip Code: Andra våning i Kompassenhuset


Reviews
Kanonställe!! Rent o snyygt, många platser med havsutsikt. En cykel är bra då det är en bit till Centrum och även Smögen!
3stjärnor för den fina utsikten från stugan. 6bäddars stuga med sliten inredning, sängar som gjort sitt.. stugan lutade ner mot slänten så vatten rann ner från diskbänken på golvet. Mögel vid golvet runt duschen. Trasigt varmvattenberedare så endast kallvatten fanns. Dålig städutrustning.
Kunde inte hitta någon trevlig plats .. grusigt och ocharmiga lediga platser. "Vi har internet.".. nää ! vi fick aldrig nån kontakt var vi än testade. Att det ska vara så svårt och få fungerande mobiltäckning och wifi ... åkte till annan camping.
Ringde för att boka boende och få svar på lite frågor. Otrevligt bemötande i telefon vilket gjorde att vi bokade Johannesvik Camping istället. Tråkigt!
Inte värd 4 stjärnor ,dyr 415 kr för en husbilsplats , lite dåligt underhållet massor av sjögräs o snäckor på badstegarna mm. Dåligt uppmärkta platser ,färgen hade bleknat många irrade runt o letade ,service huset ok men gråvatten tömning dålig.
Man måste uppleva det för att förstå.
Med husbil på ”Gröningen utanför” och det var helt ok. Trafiken från vägen störde mycket men det var ändå helt okej tack vare att det var lågt pris och svårt att få tag på platser. Campingen erbjöd bra möjligheter till dusch och toa.
Comment on this business

to add Da Capo Nagel & Hudvård map to your website;