facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for DA PAOLO

DA PAOLO

About

Uppdateras inom kort



"Italiensk restaurang och napoletanska pizzor"
Address: Storgatan 14, 23331 Svedala
Phone: +4640405456
City: Svedala
Zip Code: 23331



related searches: Da Paolo Frankfurt, Cimino da Paolo, Lieferando, Pizzeria Cimino Frankfurt, Pizzeria in der Nähe, Pizzeria Montana, Pizzeria eschersheimer landstraße, Pizzeria Marbachweg
Reviews
Mycket god mat vare sig det är pizza eller annan mat. Kan varmt rekommenderas.
Superbra service, varit där 2 ggr. Ätit jättegod napoletansk pizza, 2a ggn beställde jag o dotter pasta som innehöll tomatsås som inte stod med i menyn, inga problem de tog tillbaka dessa och vi fick snabbt beställa annat som passade oss bättre gott husets vin har de oxå till mycket bra pris tack ska ni ha, vi kommer tillbaka.
Ätit chilimarinerad kyckling med pestoslungad potatis där en gång tidigare och fick en bra portion och det var såååå gott! Beställde samma sak på menyn igår men fick in en helt annan tallrik. 3-4 nypotatisar, några bitar kyckling, peston smakades eller syntes inte, lite salladsblad, två små grillade paprikor och en pytteliten bit grillad majskolv. Väldigt lite mat för 175:- : så besviken!
Otroligt god mat! Trevlig personal och trevlig lokal. Kommer åka hit igen!
Snudd på 5 men det var lite för mycket oordning och avsaknad av struktur. Vi hade bokat bord men det hade blivit "missförstånd". Maten var väldigt bra.
Jättegoda pizzor. Och stora. Trevlig och välkomnande personal. Ganska välbesökt när vi var där. Kul ölutbud med italienska sorter.
Första besöket och det fick bli en lunch. Fisken var riktigt tråkig och smaklös. Pastan var god. Soppan som fanns vad också god.
Mycket goda pizzor. Pastarätterna är också mycket goda men portionerna på avhämtning är ganska små och därför inte så prisvärda.
Fantastiskt god mat det betyder mycket när kocken är från Italien. Pizza och pasta precis som att vara i Toscana. Kocken kom ut och frågade vem som hade beställt spagetti vongole det var vårt kära barnbarn "finsmakare" mycket gott betyg för alla medverkade på restaurangen. Detta var inte sista gången!!!!
Godaste glutenfria pizzan jag ätit. Med mycket trevlig personal.
Comment on this business

to add DA PAOLO map to your website;