facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dagnelidkliniken

"Oris Dental Dagnelid är en tandklinik i Göteborg som fungerar annorlunda. Våra allmäntandläkare och specialister vill ge dig en må-bra-upplevelse, och inte vara något nödvändigt ont.Allt du behöver inom tandvård finns samlat hos oss: akuttandläkare, specialister och tandtekniker. Till och med psykologer.Hos oss finner du en tandläkare i Göteborg där du slipper väntetider, där miljön är avslappnande, rofylld och definitivt inte luktar tandläkare. Vi hjälper dig med akut tandvård, barntandvård, tandimplantat, tandreglering och estetisk tandvård och mycket annat. Varmt välkommen till oss!"
Address: Gruvgatan 8, Göteborg, Västra Götaland
Phone: 031-386 92 00
City: Göteborg



related searches: Dagnelidkliniken omdöme, Oris Dental högsbo, Oris Dental Henån, Oris Dental ägare, Tandläkare Gruvgatan, Tandläkare Malmö, Kockum och Kockum Örkelljunga, Oris Dental jobb
Reviews
Fantastisk tandläkare och hygienister jätte bra för alla typer av tänder och även om du inte gullar tandläkare så är detta ett ställe som tar hand om dig
Efter besök hos min underbara tandhygienist Tara Sandström blir man nästan poetisk till bemötande, vård och råd jag får… Jag tröttnar aldrig att var tacksam för varje gång jag träffar henne. Några år sedan gjorde Marcus en omfattande tandvård som jag är otroligt nöjd med. Christer följer upp behandlingen och undersöker noga mina tänder. Jag kan bara beundra hur professionellt och effektivt de alla arbetar. Uppskattar deras trevligt bemötande och känner stort förtroende till dem. Väldigt nöjd!
Dagnelidkliniken är verkligen en tandläkare i Göteborg som jag varmt kan rekommendera, och varför det: Jag själv har extrem tandläkarskräck max så jag har varit så rädd att besöka tandläkare och har vid flertal tillfällen avbokat. Men när jag steg in och började få behandling här på Dagnelidklinken med första mötena med Eva Dagnelid Leg Tandhygienist så fick jag direkt en bra känsla och har bara gott att säga om denna klinik därefter. De ger extremt god service, de är goda lyssnare och lägger stor vikt på att jag som kund m.fl. skall känna sig trygga i deras händer. Ett extra tack och grymt bra jobbat till dig Anders Rohlin, Leg Tandläkare den senaste månaden med ditt stora tålamod och att det blev bra till slut och självklart ett tack till dig Eva Dagnelid Leg Tandhygienist och Karina Öhjne, Tandsköterska som var med ni är såå fantastiska. Hälsningar från Sara som faktiskt kan sakna de intensiva besöken jag hade ett tag
För att skapa förtroende gäller det att hålla det man lovar. En enkel grej är att ringa tillbaka när man lovar. Klarar man inte ens av det är man inte betrodd att sköta större åtaganden. Den snygga hemsidan lurade mig när jag kontaktade växeln för att ställa några frågor till Christer Dagnelid då jag ville höra om det skulle gå att boka in rådgivning inför ett möjligt ingrepp. Telefonisten förklarade att han satt upptagen med en patient men skulle ringa tillbaka så fort han var klar. Allt verkade lovande, skulle detta samtal vara förtroendeingivande skulle jag boka in ett möte, därefter genomföra ingreppet och hade allt gått bra där skulle jag och sambon listat oss hos dem. Förhoppningarna var stora! Ingen hörde dock av sig, 2,5h senare när jag ringde tillbaka fick jag reda på av en annan växeltelefonist att han gått för dagen. När jag frågade henne varför Christer inte återkommit fick jag svaret att hon inte kunde veta det. Man har sett detta förr, besvikelsen är som att gå in på en lovande restaurang med en smutsig kundtoalett. Då vet man ju direkt hur köket ser ut. Skrapar man bara lite på ytan ser man vad man egentligen har. Jakten efter en riktigt bra tandläkare i Göteborg fortsätter..
Vill rikta ett stort tack till Marcus på Dagnelid kliniken för hans professionalitet och kunnighet inom sitt område. Har gjort en omfattande tandvård som jag hittills varit mycket nöjd med.
VD Marcus Dagnelid skulle ta bort ett tandimplantat på deras klinik i Falkenberg men misslyckades helt. Han avslutade inte arbetet utan jag fick gå hem med implantatet kvar och oskyddade skruvar som skar upp sår på undersidan av tungan som ledde till svullnad och problem. Ingen hörde av sig till mig trots löfte om det. Bad i brev om förklaring och kompensation för nedlagda kostnader, fick svar av Marcus med bortförklaringar men inte några pengar tillbaka för t ex förberedande röntgen jag gjort hos dem. Deras reklam talar om att vårda kunder....det är handlingarna som räknas inte vad PR-byrån skriver. Något försök att reda ut detta har inte gjorts från Dagnelidkliniken.
Alldels utmärkta tandläkare. Om man gillar att bli rånad. Gjorde jobb får 12000 utan att meddela i förväg vad det skulle kosta. Behövde ny tandbrygga nu senast kostnadsförslag 30000+. Då var måttet rågat... gick till folktandvården. Samma lösning 12000 kr. Blev alldels perfekt bra utfört dessutom.
Tack Dagnelidkiniken för proffsig behandling, vilken förståelse och värme som finns hos er. Christer L & Sanna som med lugn gjorde undersökningen samt underbara Tara som med varsam hand och lugn fixade mina tänder. Det är 9 år sedan jag var hos tandhygienist senast. Jag har varit tandvårdsrädd hela mitt liv men nu klev jag ut med lätta steg från er : Tack för att ni finns för oss tandvårdsrädda.
Äntligen har jag hittat till en tandläkarklinik där jag känner mig trygg & säker! Fantastisk personal med ett stort hjärta och senaste tekniken för att det ska bli så smärtfritt som möjligt!
Jag har aldrig blivit behandlad så väl hos en tandläkare. Det kändes nästan som att vara på spa. Fina lokaler. Receptionister, tandsköterska och tandläkare hade ett personligt och professionellt patientfokus, utrustning i toppklass. Jag tycker att sprutor är väldigt obehagligt så jag uppskattade verkligen den här nya tekniken med "pennan". Kände inte ett dyft när jag fick bedövningen och kände noll och inget av borrningen heller.
Comment on this business

to add Dagnelidkliniken map to your website;