facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dagstorps Lägergård

Dagstorps Lägergård

About

Dagstorps Lägergård, en kristen lägergård vid sjön Söljen mellan Frinnaryd och Sunhutlsbrunn. Välkomna att hyra för en dag eller för ett läger.

Story

I över 70 år, sedan 1937, har det drivits olika former av lägerverksamheter m.m. på Dagstorps lägergård och vi vet att Jesus Kristus, som är förutsättningen för allt, är densamme, igår, idag och evighet.



Dagstorps lägergård ligger mellan Sunhultsbrunn och Frinnaryds och den ägs/drivs av Frinnaryd/Sunhult Frikyrkoförsamling och Kapela Alliansförsamling.


Dagstorps lägergård är en kristen lägergård där det inte får förekomma någon form av alkohol.



På lägergården finns det ingen telefon. Därför måste det finnas med minst en mobil när man hyr lägergården


Address: Dagstorp, 57373 Sunhultsbrunn, Jönköpings Län, Sweden
City: Sunhultsbrunn
Zip Code: 57373


Reviews
Jättefint ställe med fantastisk miljö! Var där med ett gäng scouter på läger. Stora huset är i bra skick och fullt funktionell men inte heller nyrenoverat!
Väldigt fint
Översatt av Google Bokningar krävs! Öppna ytor och område för gruppaktiviteter. Tillgång till sjön för fiske och båtliv. Det finns ett mötesrum som är perfekt för familjeevenemang och gudstjänster. Köket är av bra storlek för att ge plats för måltidsberedning och servering - inklusive ett bra sortiment av tallrikar, koppar och redskap. Love skogsområde skyddar utrymmet. Original Reservations required! Open spaces and area for group activities. Lake access for fishing and boating. There is a meeting room is perfect for family events and church services. The kitchen is good sized to provide space for meal preparation and service—including a good assortment of plates, cups, and utensils. Love wooded area shields the space.
Comment on this business

to add Dagstorps Lägergård map to your website;