facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for DahlinTjänst

DahlinTjänst

About

Jag ger dig råd och hjälp med allt som rör bil och båtmotorer, tveka inte att komma förbi. Tar du bara med motorn så har jag kunskapen.

Story

Jag har 25 års erfarenhet av motorer och dragracing.
Motorer är inte bara en hobby för mig utan en passion, mitt levebröd. Som dragracingförare i klassen Pro Stock har jag lärt mig hur viktigt det är att bli ett med bilen för att lösa eventuella problem.

Som liten pojke uppe i Hudiksvall läste jag alltid brorsans tidningar ”Hot Rod” och ”Start & Speed” vilket väckte mitt stora livsintresse. Jag började mecka med mopeder och snöskotrar och sedan gick det över till både personbilar och tävlingsbilar.

Address: ingenjörsvägen 9, 14945 Nynäshamn
Phone: 0702550815
moc.liamtoh@464nilhadretep
City: Nynäshamn
Zip Code: 14945


Opening Hours

Monday: 07:00 - 17:00
Tuesday: 07:00 - 17:00
Wednesday: 07:00 - 17:00
Thursday: 07:00 - 17:00
Friday: 07:00 - 17:00


related searches: Dahlintjänst nynäshamn age, Dahlintjänst nynäshamn son
Similar places near
Cikab Garaget Cikab Garaget 342 meter
PM Diagnos & Bilservice PM Diagnos & Bilservice 1 km Mkt trevlig och seriös. Snabb tid och snabb felsökning, teknisk kunnig och bra på att...
Motor-Center Nynäshamn Motor-Center Nynäshamn 1 km Bra bemötande och fantastisk service. Jobbade på sin rast för att dom visste jag behö...
Reviews
Sämsta hemtjänsten vi varit med om. Ren vanvård av de äldre. De håller inte sina avtal gentemot mot kunden. De hoppar över måltider, utlovad hygienvård, utlovade promenader och kollar vid besök inte ens om kunden den gamla personen mår bra. Om hen blir sjuk får denne klara sig själv. Hemtjänsten bryr sig inte. Att få tag på hemtjänsten är omöjligt och ledningen bryr sig inte heller. Spelar bara dumma och ger tomma lovord när man äntligen får tag på dom. Bedrövlig hemtjänst tyvärr och blir ännu värre nu när de köpt upp Sjöströms som vi bytte ifrån från början.
Rekommenderar inte denna hemtjänst. Hade det gått att ge minus i betyg så hade dom fått det. Strul hela tiden och dom har inte gett den hjälp till vår förälder som kommunen beviljat.
Bedrövligt. Min pappa har inte alls fått den hjälp som beställts.
Bra bemötande både med klient och anhöriga, snabbt på plats vid larm och stannat kvar tills hjälp anlänt.
Comment on this business

to add DahlinTjänst map to your website;