facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Daiichi Sushi

Address: Siroccogatan 7 , Sickla 131 54, AB, SE
Phone: +46 8 640 11 13
City: Sickla
Zip Code: 131 54


Opening Hours

Monday: 10:00-20:00
Tuesday: 10:00-20:00
Wednesday: 10:00-20:00
Thursday: 10:00-20:00
Friday: 10:00-20:00
Saturday: 10:00-18:00
Sunday: 11:00-17:00


related searches: daiichi sushi brommaplan, daiichi meny, daiichi sushi meny, sushi signalfabriken, daiichi sushi brommaplan meny, matsu sushi sundbyberg, daiichi sushi sickla meny
Reviews
Väldigt god sushi för ett okej pris! Ligger lite gömt inuti Sicklas Saluhall som är vid Systembolaget. Perfekt ställe att äta på innan/efter man ska storhandla. Det verkar som att deras thai-rätter är goda också då vi överförde en annan kund säga det, men vi har inte testat det själva ännu. Värt att testa ändå då man ser att de bryr sig om att det ska vara gott. Tillgänglighet för rullstol: Det ligger i bottenplan. Möjligtvis lite trångt.
Maten är väldigt god, min rekommendation är spicy yakuniku, tjänsten är bra inget extremt bra men inget dåligt normal. Atmosfären är lugn med några få bord, finna tavlor och trevlig pop musik Vegetariska alternativ: Sushi :
Bra chilimajjo men tyvärr hade rullen aningen grötigt ris. Lokalen är även väldigt liten så om man kommer med sällskap på över 2 personer kan det bli problem.
Maten var okej men fick inte alls vad jag beställde.Mat: 3/5
Bra pris, sjuk sushi, trevlig personal å grym service. Värt! Bästa sushin i Sickla, lätt. Rekommenderar deras tempura rolls!
Spicy Tuna är värd för att åka hit för. Den är riktigt bra. Man sitter lite illa så det sänker betyget annars är det kanon.
Inget jag skulle rekommendera någon till att prova. Enormt sladdrig Yakitori och när jag ifrågasätta så sa dom att den kom färdig och att den helt enkelt är så. Kändes som att äta ofärdig värmd rå kyckling. Undvik helst denna resturang...
Maten smakade kylskåp! Spicy Tuna Roll som är min favorit var vedervärdig. Tonfisken var mald på burk och knappt någon fisk i. Jag kräktes 20 min efter måltiden. -1 stjärna :-
Hade en FANTASTISK upplevelse idag när jag upptäckte Daiichi. Jag och sambon åt där, jag tog sushi california rolls och sambon tog en yakiniku. Den absolut bästa yakinikun jag smakat och definitivt min top 2 bästa california rolls. Det är en take away restaurang, men tycker det verkligen har gjort det tillräckligt bra nog för att hålla måttet gentemot andra restauranger. Vi satt mysigt och bekvämt. Ännu ett plus i kanten för att personalen var så fantastiskt trevliga. Så fort jag vill ha sushi/yakiniku igen, kommer jag alla dagar i veckan gå dit!
Roligt bra sushi för att vara i ett köpställe. Dock har de stängt nu pga rådande situation. Deras sushirulle är riktigt bra, så gott!
Comment on this business

to add Daiichi Sushi map to your website;