facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Daikin Sweden

Daikin Sweden

About

Daikin grundades i Japan redan 1924 och är världsledande inom värmepumpar och luftkonditionering. Målet är att skapa ett perfekt inomhusklimat på ett så hållbart sätt som möjligt. Läs gärna mer på www.daikin.se.

Story

Daikin’s historia började 1924 och i dag är Daikin ett av världens ledande företag inom värmepumpar och luftkonditionering. I Japan är Daikin känd som en stor tillverkare med intensiv forskning inom ett brett spektrum av vetenskaper, från mekanik, elektronik till kemi och köldmedier.



"Daikin är världsledande på värmepumpar och kylanläggningar. Vårt mål är att skapa ett perfekt inomhusklimat på ett så hållbart sätt som möjligt – för så många människor som möjligt. Daikin levererar energieffektiva klimatlösningar för privatpersoner, kommersiella fastigheter och industrier. De Daikin-produkter vi säljer i Sverige är optimerade för svenskt klimat och tillverkas till största delen i Europa."
Address:
Phone: 010-722 24 00
City: Danderyd


Opening Hours

Monday: 08:00 - 16:30
Tuesday: 08:00 - 16:30
Wednesday: 08:00 - 16:30
Thursday: 08:00 - 16:30
Friday: 08:00 - 16:00


related searches: Daikin Germany, Daikin Europe, Daikin online, Daikin manufacturing plant, Daikin HomeKit, Daikin manufacturing locations, ONECTA Daikin, Daikin Europe headquarters
Similar places near
Börjessons Sotning & Ventilation AB Börjessons Sotning & Ventilation AB 1 km OVK-Besiktning, ventilationsrensningar, Skorstensbesiktningar, Ventilationsentreprena...
Reviews
Supporten svarar lite oengagerad efter ca 2-3 veckor med starta om ! Det måste väl vara det första flertalet gör innan men söker support?
Grymma pumpar, men mycket märkligt att man inte kan kontakta dom för support och frågor. Blir att man väljer annat märke
Mycket svårt att få se produkter som tex nya Caldo 2. Ingen verkar kunna skicka ett riktigt foto . Det är ju viktigt vilken färg nyans den faktist har. Inget öppet showroom för allmänheten inte ens med tidsbokning. Produkterna är säkert bra men man vill ju se dom i verkligheten.
Ersatt 10 år gammal Panasonic med Daikin luftvärmepump och fick problem med vibrationer i väggen. Löstes med fundament på marken efter 5-6 försök från försäljaren sida att åtgärda problemet enligt Daikins instruktioner. Utedelen låter enligt mig fortfarande mer än tidigare pump. Hoppas att den håller över tid.
Personerna på kundtjänst borde byta jobb för de har helt missat syftet med en god kumdtjänst och hur man bemöter kunder. Säljer dig en produkt men skiter i eftermarknad och kundupplevelse, något deras konkurrenter såg vikten av för länge länge sen.
Jag jobbar på K2 Energi i Stockholm och installerar bergvärmepumpar och luft/vattenvärmepump. Vi är märkesoberoende och installerar bla en hel del Daikinpumpar. Vi är jättenöjda med Daikin och deras support.
Ointresserade säljare , blir annat märke
Svängde förbi och tog lite bruschyer
Ingen återkoppling alls från Daikin, riktigt dåligt!
Comment on this business

to add Daikin Sweden map to your website;