facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dala-Floda Värdshus

Dala-Floda Värdshus

About

En annorlunda upplevelse är Dala-Floda Värdshus – det ekologiska Värdshuset beläget ca 40 km väster om Borlänge. Vi jobbar med hotell, restaurang och konferenser med miljötänk i fokus.

Story

Genuin, ekologisk och sinnlig är våra ledord. En genuin miljö med ekologisk och närproducerad god mat med rena smaker ger Dig en sinnlig upplevelse. På Värdshuset kan Du finna lugn och ro, varva ned och bara vara eller ta härliga skogspromenader, kämpa i skidspåret eller låna våra sparkar på en tur. Miljön är inspirerande, både på Värdshuset och i den genuina och kreativa byn Dala-Floda.

Address: Badvägen 6, 785 44 Dala-Floda, Dalarnas Län, Sweden
Phone: 0241-22050
City: Dala-Floda
Zip Code: 785 44


Reviews
Kan varmt rekommendera att bo över i denna idyll till atmösfär, trädgården är en egen oas där vi satte oss. Vi hade bokat familjerum med 4 våningssängar, sköna sängar & rent. Nu ska vi snart gå på frukosten vilket jag ser framemot att se hur den är middagen igår var så god och prisvärd! Glöm inte gå runt i denna ”Barnen i bullerbyn” atmosfär till område, det är underbart! & nära till ICA vilket är ett plus! Aktiviteter i närheten: Bada, fiska, Vandra, långfärd Promenadmöjligheter: Finns!! Mat och dryck: Jättegott
Vackert trollsk och romantiskt. Jag vet inte om restaurangen är öppen?Rum: 5/5
Bra service, bra mat. Det blir återbesök. Mat och dryck: Bra mat, lugnt och trevligt.
Underbart litet värdshus med vackra små rum och otroligt fin och vänlig personal! Skulle starkt rekommendera! Enda saken som man behöver veta om och tänka på är att Dala Floda värdshus inte längre har en restaurang som serverar kvällsmat, så man får åka till något annat ställe att äta på istället.Rum: 5/5
Toppenmysigt och trevliga ägare!
Otroligt trevliga ägare, hjälpsamt och välkomnande och väldigt god mat. Var jättegulliga och tillmötesgående med vår tvååring.
Super mysigt, åk dit, du ångrar dig inte!Rum: 5/5
Fin påsk buffe
Väldigt trevligt bemötande av värdparet. Stort härligt rum god mat och trädgården fantastiskt vacker.Rum: 5/5
Några dagars vistelse här är ett måste. Ett underbart värdshus i ljuvlig grönska. God mat och trevlig personal. Fina omgivningar med strövområden och bad. Boka rum!
Comment on this business

to add Dala-Floda Värdshus map to your website;