facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dala Indiskt Kök

Address: Stationsgatan 13 , Borlänge 784 33, W, SE
Phone: +46 243 22 99 99
City: Borlänge
Zip Code: 784 33


Opening Hours

Monday: 11:00-23:00
Tuesday: 11:00-23:00
Wednesday: 11:00-23:00
Thursday: 11:00-23:00
Friday: 11:00-01:00
Saturday: 11:00-01:00
Sunday: 12:00-23:00


related searches: Dala indiskt kök menu, Dala indiskt kök price
Reviews
Jag kom hit med tre vänner och förväntade mig en vanlig restaurang, det var det inte! Otrolig service och mat, rekommenderar starkt. Dala indiskt kök!Mat: 5/5
Dessa reviews som är mindre än 4 stjärnor är människor som aldrig vart utomlands och testat indisk mat i Indien! Denna restaurang serverar autentisk Indisk mat som den ska vara. Lokalen är riktigt bra belägen mitt i centrum och är ren och fräsch, riktigt bra meny, helt underbart god mat, bra priser och riktigt trevlig personal. Toalett finns att låna som matgäst. Finns även en avdelning med bar och spelmaskiner. Denna restaurang tar både kontanter och kort. Jag rekommenderar verkligen denna restaurang för dom som vill njuta av god indisk mat i en skön och avslappnande miljö.
Mycket nöjd med deras mat, har ätit här till och från under många år men har nu åter igen börjat besöka denna restaurang. Trevligt inne, solig uteservering, fräsch toalett. Värt ett besök!
Mycket gott på menyn, men lunchbuffen är tyvärr smaklös och enformig. Välj à la carte så blir du inte besviken!
Dalarnas bästa indiska kök. Vänlig personal och god mat.
God mat smakerna satt där, gott vin, tillmötesgående och lågmäld service. Vegetariska alternativ: Det bästa tycker jag. Palak paneer var mycket god och smakrik. Barnvänlighet: Barnmeny fanns och var bra knappt tio olika rätter, mycket kyckling dock. Går även att bestämma mild mat från huvudmenyn till barnen.
En av mycket få gånger jag lämnat utan att kunna äta något av maten, eftersom den innehöll allergener som inte nämndes ens då frågan ställdes.Mat: 1/5
Vi hade en lugn dag i Borlänge och beslöt att äta lunch här. Det ångrar vi nu. Okej, ingen har ju blivit matförgiftad och det var kanske inte äckligt, men det var tyvärr bara så tråkig och blek mat. Jag brukar försöka skriva roliga recensioner men inget med detta ställe var roligt. Rättelse: Emil tyckte att maten var äcklig!
Rå kyckling, extremt otrevlig personal Aldrig något folk här, fullt förståeligt #kknästa
Förstår inte varför de fått så lågt betyg. Åt middag här och det var över förväntan! Allt var väldigt gott.
Comment on this business

to add Dala Indiskt Kök map to your website;