facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dala Sushi Hallstahammar

"Välkommen till Dala Sushi Restaurant. Här kan du smaka på sushi, såväl som det japanska köket. Vi har en mysig atmosfär och fräsch mat. Det finns en meny för vegetarianer."
Address: Hammartorget 20B, 73430 Hallstahammar
Phone: +46220715566
City: Hallstahammar
Zip Code: 73430



related searches: Dala sushi hallstahammar review, Dala sushi hallstahammar menu, Dala sushi hallstahammar age
Reviews
Välj ett annat ställe om ni vill hinna med fredagsmyset!... Nog för att sushin är god och har ett hyfsat bra pris. Men personalen fattar knappt vad man säger och bemöter med en axelryckning när man frågar var maten som beställdes för 45 minuter sen tog vägen. När man sen efter närapå en timme får sushin och det inte ens är rätt ber dom knappt om ursäkt heller. Nej, nästa gång jag ska köpa sushi kommer jag istället att ta E18 ca 15 minuter till något annat ställe och vara hemma med min mat innan dessa pajaser ens påbörjat den!
Väldigt god sushi. En av de bästa resturanger som jag har ätit i!!
En av de absolut godaste o fräschaste tonfiskbowls jag har ätit någonsin! Riktigt bra! Provade även deras sushi som oxå var riktigt bra! Enda lilla lilla man kan klaga på är att riset höll ihop lite dåligt i sushin. Kan starkt rekommendera detta ställe och kommer definitivt att återkomma vid första bästa tillfälle!
Supergod sushi, liten och fräsch servering, utöver förväntan i lilla Hallstahammar. En nackdel är att kön för att beställa går mitt mellan alla borden..
Hämtade hem mat härifrån och tyvärr fick jag inte vad jag hade beställt. Blev lite besviken då jag valde vegetariskt och fick lax. Men den gick att plocka bort och trots misstaget var sushin supergod! Jättegod sås ovanpå Hoppas det blir rätt nästa gång.
Fina och fräscha sushis! Prisvärt och välväxt att besöka!
Stamkun. Fantastisk sushi/yakiniku, bästa jag ätit. Provat många men blir alltid besviken då vi blivit vana med hög standard Barnvänlighet: Trevliga och toleranta mot barn. Tillgänglighet för rullstol: Marknivå med mindre tröskel i entren. Mitt på samhället, nära till parkering. Specialkost: Hög flexibilitet och kunskap.
Grym sushi, grym service. Blir inte mycket bättre än så här! Rekommenderar starkt
Prisvärd god sushi.Mat: 5/5
Fantastiskt fin och gott.Mat: 5/5
Comment on this business

to add Dala Sushi Hallstahammar map to your website;