facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dalaros Vägkrog

About

Vi finns utmed riksväg 70. Vi lagar alltid vår mat från grunden med hela vårt hjärta!

Address: Österbyvägen 19, 776 33 Hedemora
Phone: 022513150
City: Hedemora
Zip Code: 776 33


Opening Hours

Monday: 09:00 - 21:00
Tuesday: 09:00 - 21:00
Wednesday: 09:00 - 21:00
Thursday: 09:00 - 21:00
Friday: 09:00 - 21:00
Saturday: 10:00 - 21:00
Sunday: 10:00 - 21:00


related searches: Dagens lunch Hedemora, Stället Hedemora ägare, Hyttan Hedemora, Blå Lagunen Hedemora, Stället Hedemora julbord, Stället Kök Bar och nöje, Cha da Thai, Öppettider Nya Rembostugan
Similar places near
Sommarcafé Gammelgården Hedemora Sommarcafé Gammelgården Hedemora 1 km Naturen runt om är läcker och trevlig men antalet myggor och högt pris gör detta stäl...
Pizzeria La Gondola Pizzeria La Gondola 2 km Bra mat, trevlig personal! Lite jobbig belysning i restaurangen
Blå Lagunen Blå Lagunen 2 km Beställde souvlaki på lunchmenyn. Jättesaftig kyckling. Eventuellt hade jag blivit st...
Reviews
Förstår inte att denna restaurang inte har bättre betyg. Vi i sällskapet åt grillkorv med pommes, högrevsburgare och hemlagade köttbullar med potatis och lingon. Vi var alla riktigt nöjda med maten! Så gott, bra priser och trevligt bemötande. Rekommenderas verkligen som lunchställe när man är på resande fot förbi!
Fantastiskt bra schnitzel. Regäla portioner och trevligt bemötande. Vill du få mycket för pengarna är detta ett bra alternativ.
Nja.. egentligen hade jag tänkt en 2a med tanke på priserna, men maten var okej. 3 känns mer rättvist. För priset så kommer jag kolla efter ett annat ställe nästa gång, men de hade det vanliga erbjudandemenyn. En grillkorv med inslag av mackor och ett par halvdana husmanrätter
Högst ordinär kycklingsallad till priset av 120:- Övriga i sällskapet åt Schnitzel för 140:- och Köttbullar 120:-. Säger bara nej, inte värt priset någonstans. De lär prestera bättre för dessa pengar. Precis hemkommen efter en visit i Stockholm och rätt intressant när man äter bättre mat och billigare i Stockholms innerstad. Priser har generellt spårat ur här i Dalarna, fast man levererar medioker kvalitet.
Flugor runt maten där man plockar den så ofräscht Är det flugor inne i köket också?! Rekommenderas inte att äta där.
Mängder med halvrå rödlök på pizzan. Riktigt bra deg! Tyvärr föll det på de halvråa grönsakerna, hade kunnat vara lika bra som Basta.
Mkt god mat. Många sittplatser både ute och inne
Vi var 2 vuxna & 2 ungdomar, hamburgarna som vi vuxna åt var välsmakande. Men pannkakorna som ungdomarna åt var det dyraste pannkakor vi någonsin köpt. Killarna åt pannkakorna glupskt, vilket var en positiv respons på kvalitén, inte priset. Så kolla upp priset innan ni beställer. För övrigt rent och prydligt, lite mer glimten i ögat bakom serveringsdisken, kan ha varit en lång och jobbig arbetsdag.
Helt likgiltig personal som ger dej ett iskallt bemötande samt en leveranstid på 30 minuter för en kebabtallrik var inte ok. Speciellt med tanke på de få kunder som var där på eftermiddagen. Maten var dock helt bra.
Helt ok väg krog som man kan käka och ta kaffe efter och dom har bra mat
Comment on this business

Directions to Dalaros Vägkrog with public transportation


Tviksta 50 meters
Tviksta 50 meters
Västerbyvägen 140 meters
266
268
374
Folkets Park Hedemora 270 meters
131
266
268
374
Åkervägen 280 meters

to add Dalaros Vägkrog map to your website;