facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dalawärdshus Falujungfrun

Dalawärdshus Falujungfrun

About

Dala Wärdshus, Restaurang Falujungfrun Öppettider: Måndag- Fredag 08.30-17.00 Lördag-Söndag+Helgdagar 09.30-17.00 Välkommen in!!

Address: Nedre Heden 1, 79181 Falun
Phone: 02363535
City: Falun
Zip Code: 79181



related searches:
Similar places near
Sawanee Thaimat Sawanee Thaimat 2 km Snyggt och rent, god ordning så att man känner sig säker för Coronavirus. Trevlig per...
Restaurang Sawanee Restaurang Sawanee 2 km Helt OK lunch, prismässigt i övre halvan av lunchpris. Trevligt med lite glass till k...
Restaurang Gästabudet Restaurang Gästabudet 2 km Super bra mat!! Trevlig personal
Lugnetkyrkan Konferens AB Lugnetkyrkan Konferens AB 3 km Schnitzel var halvfabrikat. Tomma sallad skålar och otorkade bord. Otrevlig kock som ...
Reviews
Jag och sambon var där en Lördag. Det erbjöds lunch buffé. Två rätter. Jag tog fisken och den var inte bra. Smaklös och hård.Det kändes som att den skulle behövt någon minut till på sig för att bli klar. Sambon tog kålpudding som han tyckte smakade bra. Därför blev det 3 i betyg. Annars hade jag satt 1.
Helt okej käk och salladsbuffé. Priset på 110 kr är i överkant, dessutom finns det luriga små lappar här och var med saker som inte ingår i "buffén" vilket gör det hela rörigt och förvirrande. Man kan köpa ett stammiskort och då sjunker lunchpriset till mer rimligt nivå som enligt mig borde vara standardpris.
Rejäl matsal med många sittplatser. Åt dagens rätt vilket fanns 2 till antalet. Spagetti med skinksås som väl var ok. Att denna simpla rätt sedan kostade 109 kronor kändes som ett rån. Inget glutenfritt alternativ men de ordnade en hamburgertallrik som var helt ok men det upplevdes att den tog väldigt lång tid. Vem äter här? Troligen yrkeschaufförer mm som söker ett vettigt lunchalternativ med bra parkeringsmöjligheter. Ren och snygg matsal med ok salladsbord. Återvänder personligen inte pga prisnivå kontra matutbudet..
Besviken att det inte är nå variation på maten på söndagarna vi har varit där säkert 7, 8 gånger sista året o lika rätter varje gång. Hoppas på ändring.
HUR kan detta ställe ha så bra betyg och omdömen!?? Sämre än hjärtlöst tillagd skolmat. Massor av halvfabrikat och den ledsnaste salladsbuffen jag sett. Hade jag inte haft bråttom hade jag lämnat maten och begärt pengrna tillbaka.
Bra lunch. Men i dyraste laget. Ett par tior billigare och jag hade kommit tillbaka. Försöker sälja på en stammiskort för hutlösa pengar, men om man bara vill äta nån gång ibland. Lönar det sig inte.
Fick ett värdelöst bemötande av tanten i kassan, tar med lunchlåda mat till jobbet men fick inte blanda två olika maträtter tydligen, ville ha några få pannkakor till matlådan som tanten nekade. En arg blick och tråkigt ton.
Faktisk riktigt dåligt igår! För det priset 109:- kan man begära mer. Kletg lasagne och torr fisk att välja på. Soppan var ändå godkänd. Nu dröjer det innan vi kommer igen!
Bra entré för alla som sitter i rullstol. Något trångt mellan borden. Men det man har beställt, kan man be att dom kommer ut med. Service skall man ha om man behöver. Bra priser och bra med varierande kost.
Väl simpel vägkrogsmat med lite dålig tillgång på tillbehör och Ala carte ska nog undvikas.
Comment on this business

to add Dalawärdshus Falujungfrun map to your website;