facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dalby Friluftsbad

Dalby Friluftsbad

About

Friluftsbad. En 50 meters bassäng, en mellan bassäng samt en plask och lek bassäng. Omklädningsrum, bastu och servering.

Address: Lögarevägen 4, 24751 Dalby, Skåne Län, Sweden
Phone: 046-3595436
City: Dalby
Zip Code: 24751



related searches:
Similar places near
MA Breeding AB Horse - Sport MA Breeding AB Horse - Sport 1 km Uppfödning och försäljning av prestationsavlade sporthästar främst Holsteiner och SWB...
Reviews
I kategorin friluftsbad en rätt bra badplats. Man ska inte förvänta sig något äventyrsbad dock. Babypoolen hade gärna fått ha lite mer aktiviteter och bättre rutschkana, den som finns är väldigt liten, kort och ger ingen fart alls. Gott om plats att lägga ut sin filt, inte så många skuggade platser men de finns och babypoolen är i skugga åtminstone sena eftermiddagen. Liten kiosk med mycket enkel mat, snacks, godis och glass. Bra, men inte fantastisk, för sin kategori helt enkelt.
Bra med utomhusbad i byn och bra med simskola för de små! För de ännu mindre finns det en stor plaskpool att leka i. Det är/ska vara 24 grader i de 2 stora bassängerna. Det finns omklädningsrum för damer respektive herrar med små låsbara skåp för värdesaker, ta med en tiokrona för låset. Det finns dusch och bastu samt ett stort omklädningsrum, ingen avskildhet. Sen finns det ett litet omklädningsrum med enskild dusch för flex för alla kön och inget kön samt funktionsvariationer. Det finns leksaker att låna för att ha i vattnet samt särskilda banor för motionssim. Badvakter. Kiosk med godis, glass och enkla maträtter som toast. Badet drivs av Lunds kommun och det är även Lunds kommun som delar ut böter på löpande band utanför badet. Det finns en parkeringsplats, men den räcker inte på långa vägar.
Klassiskt kommunalt bad. 50m bassäng, en grundare barnbassäng och plaskdamm. Gott om plats på gräsmattor och sväljer mycket folk.
På många friluftsbad får man boka ståplats i badbassängen. På Dalbybadet känner man sig som en tändsticka i Globen. Lätt att få utrymme att göra fettbomben.
Mycket få parkeringsplatser och om man parkerar på gräsplanen får man p-böter, så en varning för det. Idag var det 40 bilar hade fått böter! Ganska kallt i vattnet, 23-25 kanske. Ett stort plus för kiosken som har glass och toast mm...
Mycket folk soliga dagar. Helt ok entrépriser. Bra med olika storlekar/djup på de 3 poolerna. Inhägnat område för till de minsta barnen, vilket är mycket bra. Saknar hopptorn dock.
Lugnt och skönt bad med bra ytor. Men kiosken är nu för tiden under all kritik. Väldigt dåligt utbud, dessutom är det mycket som är slutsålt vid flera tillfällen. Hela personalstyrkan verkar också vara ny, och tyvärr inte särskilt erfaren. Skulle behövas en uppfräschning av omklädningsrum och husen då det är orört sen flera år tillbaka.
Fin bassäng och ganska rent jämfört med övriga i kommunen. Getingarna som kommer under senare delen av sommaren är ett litet minus.
Bra utomhusbad I Lundaregionen. Inte lika mycket folk som på källby och med en 50 m bassäng. Hade varit trevligt med någon lite åkgrej för barnen. Men i övrigt utmärkt. Kiosken har inget vidare utbud. Det hade uppskattats om det åtminstone fanns en varmkorv till barnen, nu får man nöja sig med en tradig Billys panpizza... Ingen höjdare, det tycker inte någon I familjen.
Mycket fin och trevlig badplats. Baby, mellan och djup pool. Baby poolen har djur som sprutar vatten. Mellan poolen har en trappa ner för de som inte klarar stegar. Djupa delen har 2 längder låsta till motions simning och flera längder öppna för lek. Nackdelen är att det är mycket barr och sand vid baby delen då det är träd för skugga och sand vid lekplatsen gungor, gungbräda och klätterställning
Comment on this business

to add Dalby Friluftsbad map to your website;