facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dalecarlian Horse Adventures

Dalecarlian Horse Adventures

About

DHA AB är coacher och hästtränare med specialistkompetens inom Historiska hästsporter. Omslagsbilden är tagen av Therese Hübner.

Story

Dalecarlian Horse Adventures är ett ridcenter beläget i vackra Siljansbygden i Dalarna. Vår filosofi är, att nyckeln till att nå framgång är hästen och därför ligger vårt fokus just på hästträningen, en träning som ekipage inom alla discipliner kan ha nytta av! Vi står för ett hästhumant tänk där hästen ska vara förberedd för sin uppgift, inte bara fysiskt och tekniskt utan även mentalt.

Vi har tre fasta baser, en i Rättvik (Övre Gärdsjö), en i Stockholm (Årsta slott) och en i Kristianstad (Årröd). Vi har också en fast bas i Finland (Ylistaro).

Mod - Tillit - Samspel
www.bydha.se

Varmt välkomna att höra av er till oss! Telefon +46 70-2811815 eller mail [email protected]

Ylwa och Mats Woxmark.

Vi förbehåller oss rätten att radera innehåll som vi bedömer är kränkande eller stötande, bryter mot personuppgiftslagen eller liknande. Den som bryter mot denna policy kan stängas av från sidan.



"*World Biltess Association: Sveriges Ambassadörer*Belöningsbaserad hästträning*Lösdrift och Etisk hälsthållning*Beridet bågskytteDalecarlian Horse Academy/Hästakademin grundades 2011 av Ylwa och Mats Woxmark. Vi utbildar 200 personer varje år med fokus på Teamrelationer med hjälp av verktyget Beridet bågskytte.Vi har sedan start också hjälpt hästar med s.k ”bakgrundsproblematik” till ett bra hästliv! Varmt välkommen till oss!"
Address: Övre Gärdsjö Sturgälsvägen 6, 79592 Rättvik
Phone: 0702811815
es.ahdyb@ofni
City: Rättvik
Zip Code: 79592



related searches: Dalecarlian horse adventures rättvik review
Similar places near
Akademin för Beridet bågskytte Skandinavien Akademin för Beridet bågskytte Skandinavien... 0 meter Vilken toppendag det blev! Vi blev så omhändertagna av Ylwa och Mats som är riktiga p...
Travskolan Rättvik Travskolan Rättvik 7 km Här får du följa med på vad som händer på Travskolan i Rättvik, kurser, prova på kurs...
Baravara Baravara 12 km Baravara är en kursgård a la New Age för personlig utveckling. Delikat och hälsosam v...
Reviews
Vilken toppendag det blev! Vi blev så omhändertagna av Ylwa och Mats som är riktiga proffs! Jag lärde mig så mkt om mig själv och om häst-tänk! Vi kommer snart tillbaks//Louise
Jag och min man var uppe hos Ylwa och Mats för några veckor sedan på en prova på-kurs. Jag, gammal "hästtjej" och min man som aldrig ridit.Vilka underbara och kloka människor som verkligen sätter hästens bästa i centrum, här rider man bettlöst och hästarna går i lösdrift. Vi hade en fantastisk upplevelse. Vi ses nästa år
Fantastisk helhetsupplevelse. Bra instruktörer, härlig miljö och enastående hästhållning. Jag fortsätter att komma tillbaka. Fantastic overall experience. Good instructors, wonderful environment and outstanding horsemanship. I keep coming back.
Bästa stället med toppentränare!
Comment on this business

to add Dalecarlian Horse Adventures map to your website;