facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dalicarlia Quality SPA

Address: Leksand (commune)
City: Leksand


Similar places near
Korstäppans Herrgård Korstäppans Herrgård 9 km Jag blev bra bemött. Rummet är stort och mysigt. Skulle vilja säga att det är lite ly...
Reviews
4 stjärnigt hotell, finner rummet lite slitet, hemska kuddar bestående av något knöligt material, kändes ofräscha, solkiga sängkläder, inget märkvärdigt rum för att vara delux. När vi var där var det mkt höga temperaturer ute. Delux-rum utan AC, ingen klimatanläggning. Endast en bordsfläkt. Var runt 30 grader inne på rummet, gick omöjligt att sova på 2 nätter. Påpekade för Personal i receptionen angående värmen om vi kunde få byta rum som inte hade stora fönster som hade sol hela dagen då det var extremt varmt på rummet för oss och vår hund. Snorkigt svar att -det finns inga deluxrum som tar hundar som har skugga på em. Vi fick till svar att det blir så när det är varmt ute och solen ligger på och vi hänvisades till att använda rummets bordsfläkt. Vilket skämt! Den kylde inte utan lät högt och puttade runt värmen bara. Spa var ok, men inget märkvärdigt för 250 kr/p.p, frukosten var ok, smaklös äggröra, stenhårda pannkakor. Utsikten super. Men i övrigt, nej vi kommer inte återkomma till Dalecarlia. Dyr vistelse på hotell blev det utan någon sömn, gick inte att vara inne öht. Inte den avkoppling vi hade väntat oss. Basutbud TV. Minibar med endast vin och vatten, ingen läsk, jordnötter. Kändes inte helt tryggt att lämna fyrbent vän mer än kort stund inne i der varma rummet då vi smet iväg till Spa:et. Viktiga detaljer: Det finns inte AC/klimatanläggning i rummen.
Dålig mat. Dålig vinlista. Byt kock byt till riktig personal i restaurangen. Kall mat,sunkig potatis.. torra bröd...känner mig besviken för man förväntar sig lite extra när man åker bort. Nej ni kan väl bättre? Det enda som är fint är spa.Rum: 2/5
Tråkigt spa med värdelös bar och oerfaren personal. Hade förväntat oss i bättre än vandrarhemskänsla. Men en fantastisk utsikt! Rum: Trångt, fruktansvärt varmt. Ingenstans att ställa saker, inte i badrummet heller. Mat och dryck: Gammal meny på rummet så stor besvikelse när vi kom till restaurangen. Både för och efterrätt var prefab och inte gott. Ett ställe som lever på utsikten tyvärr.
Fick rummet ovanför trappen ock baren.. oerhört lyhört. Hörde varenda dunsande steg i trappen och allt prat i baren. Fick inte äta middagen i resturangen för att dom stängde köket klockan 21:30? så vi fick nöja oss att äta vid några runda små bord och obekväma fotöljer. Maten va sådär köttet va nästan rått. För det priset förväntade man sig lite bättre standard. Kommer aldrig mer besöka de här stället kan inte rekomendera det till någon.
Vill börja med att säga att hotellet har en oslagbar utsikt och vi hade en toppenhelg. Själva hotellet är bekvämt men lite daterat, går bäst att beskriva som ett typiskt hotell för planeringsdagar med valfri myndighet. Men jag var inställd på det så det var ingen större besvikelse. Maten var okej, servicen också okej. T.ex. när det enligt menyn skulle vara laxtartar så var det snarare en salt gräddig röra med lite lax i, och så missades det lite i beställningen och så. Rummet var väldigt varmt, det tyckte hela sällskapet. Spat var fräscht och trivsamt, att se solnedgången efter en strålande vinterdag i den kalla februariluften gjorde helgen magisk. Till Tällberg kommer jag alltid att återvända, om det blir Dalecarlia igen vet jag inte.
Spa platsen var fint men det var bara en pool med mycket folk,villa som vi bokade till 6personer var väldigt fräsch och ny inredning stora och bekväma sängar! Det var bara vin öppnaren som saknades, annars det fanns allt?
Ett bra hotell men kanske lite charmlöst på en så vacker ort. Personalen i receptionen mycket trevliga och hjälpsamma. Restaurangen hade mycket god mat men ett litet utbud. Personalen i restaurangen fantastiska, man kände sig verkligen välkommen!Rum: 4/5
Fantastisk service utav barchef Abbe/Samir som gjorde vistelsen till en oförglömlig upplevelse. 5 stjärnor utan tvekan! Mat och dryck: Fantastisk service utav barchef Abbe som gjorde vistelsen till en oförglömlig upplevelse. 5 stjärnor utan tvekan!
Bra service och mysigt ställe för rekreation och återhämtning. Balsam för själen.
Magiskt vackert, supergod mat och jättefint spa med magisk utsikt.Rum: 5/5
Comment on this business

to add Dalicarlia Quality SPA map to your website;