facebooktwitterpinterest

Reviews, get directions and contact details for Dallas Restaurang

Dallas Restaurang

About

Dallas är en Familjevänlig Pizzeria i Nyland med många års egenskaper i branchen.



"Dallas Pizzeria startade jag 2011 och sedan dess har jag bara bra erfarenheter av bygden och jag hoppas att mina kunder trivs med mig också.Vi på Dallas Pizzeria försöker alltid ge den bästa service och vi mår väldigt bra om våra kunder är nöjda.Vi har endast färska och fina råvaror till vår mat, det gör att vi kan hålla den bästa klass på det vi levererar.Hjärtligt välkomna att låta oss bevisa den höga klass på våra rätter!"
Address: Storgatan 20, 87052 Nyland, Sweden
Phone: 061222444
City: Nyland
Zip Code: 87052


Opening Hours

Monday: 11:00 - 21:00
Tuesday: 11:00 - 21:00
Wednesday: 11:00 - 21:00
Thursday: 11:00 - 21:00
Friday: 11:00 - 21:00
Saturday: 12:00 - 21:00
Sunday: 12:00 - 21:00


related searches: Kalles Pizzeria, Brothers MENY, Tatung Lund, Pizzeria Viking Skellefteå, Restaurang Nyland, Taco Bar Sverige, Rungs thaikök Skellefteå
Reviews
Här är ett ställe där du absolut blir mätt! Dallas pizzeria är definitivt något annat än du tror, stilfull inredning, ingen extrem matos, torkade bord, saker på sina rätta ställen, fräsch toalett och väldigt trevlig personal. Ett måste är att äta husets plankstek, en underbar röra, fint stekt kött, perfekt potatismos, båda såserna kan man inte vara utan. Det går inte att förklara utan måste upplevas! All mat är av bättre kvalité och smakerna är underbara.
Fullproppat med folk på en söndag. Inte alltför dyra priser. Tog en black and white o köttet var perfekt stekt. En kul grej de har är att du kan beställa plankstek o ta hem plankan också mot en depositionsavgift på hundra spänn. Du får tillbaka det om du kommer tillbaka med plankan. Det har jag inte sett i Sundsvall där jag bor. Mycket bra!
Betyget blir satt på en pizzeria å för att vara just det så har dom god mat och bra service. Trevlig lokal å ren toa.Rekommenderade rätterPlankstek
Mycket god mat och trevlig personal , service mindad ,Mat: 5/5
Cyklade förbi och var jättehungrig och fick utmärkt service mat o pris!!!
Värd ett besök. Åter besökt Dallas och åt en varmrätt. Vällagad, god och prisvärd.0 Parkering: Restaurangen har ett flertal egna platser om man kommer med bil Tillgänglighet för rullstol: Uppfyller de senaste regelverket.
God mat trevlig personal o ägare Barnvänlighet: Inne bra men inte utanför nära genom fartsleden i Nyland Riksvägen tyvärr . Dåligt med parkering inte så många platser Tillgänglighet för rullstol: Ja
Enkel men god mat till ett överkomligt pris. Lika populärt på dagen som kvällen. Värt att ta en omväg på sin resa för ett besök.
Mycket god calzone och en trevlig pizzabagare. Kul att lilla Nyland har ett så bra hak.
Suveränt god pizza och trevlig personal.Mat: 5/5
Comment on this business

Directions to Dallas Restaurang with public transportation


Nyland Folket Hus 20 meters
211
212
214
Nyland station 120 meters
211
212
214
215
225

to add Dallas Restaurang map to your website;